Annandag påsk

Oj, så har påskhelgen gått  förbi i en rasande fart! Vi har tagit det ganska så lugnt. Långfredagen ägnade vi oss åt att städa vårt uterum. Bar ner all skit till källaren i stället...(där står det bättre) Sedan hälsade vi på P:s kusin och deras lille nyfödde son.

På påskafton gick vi över till grannarna på påskfrukost. En tradition vi har börjat med. Mycket trevligt!  Senare på kvällen kom samma grannar över på middag. Vi åt hel ugnsbakad lax med gräddkokade grönsaker som P hade gjort. Jättegott! Efter vi hade nattat barnen så spelade vi TP. Anna och Patrik i ett lag och Mikael och jag i det andra. Vi vann, hehe!

På påskdagen grejsade vi här hemma. Vi slängde ut vår säng (bokstavligt talat) från balkongen. Alltså, vi slängde ut sängramen, inkl sänggavlarna. Sedan ställde vi en av våra gamla 90 cm madrass i ett hörn så barnen kan få ligga på när de besöker vårt rum på natten och den andra åkte ner i källaren. Sedan bar vi upp en 160 cm madrass vi har fått av svågern istället. Ska köpa en ny sängram vi har sett på IKEA. Malm sängram och så ska vi köpa till hyllor som liksom man skjuter in bakom sänggaveln...

image44

Bild från IKEA

Efter det så åkte vi till svärföräldrarna på middag. Alltid lika gott! Vi åt och drack och sedan spelade vi TP (på barnens begäran) Barnen fick barnfrågor (typ jättelätta) Svågern och jag i ett lag...hmmm, det gick inte så bra för oss. Vi fick så himla knepiga frågor. Patrik och barnen badade i bubbelpoolen utomhus med regnet piskande i ansiktet men med 38 grader i vattnet så var det bara uppskattat...(med regnet alltså)
Vi sov över hos svärföräldrarna och jag typ sov inte en blund på hela natten, kändes det som. Dels för att sängen var så himla hård och dels för att jag fick hålla ett öga på Albin för vi hade ingen vägg bakom huvudet på sängen och Albin vill gärna krypa uppåt i sängen när han sover. Fick därför se till att han inte damp ner i golvet...

Vi vaknade och åt frukost. (härligt med framdukat bord när man vaknar) sedan gick vi en promenad ner till havet! Brrr, kallt! Sedan kom pappa förbi och vi drack kaffe allihopa. Sen åkte vi hem. Kom hem till ett mycket kallt hus, endast 15,3 grader. (vem stängde av pannan?) Brrrr igen! P tände i öppna spisen och jag kröp ner i soffan under en filt. Somnade där och sov säkert i 1½ timma.

image45

Heja Frölunda!!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Låter som en mysig påskhelg! Fiiin tröja Albin!!!

Vi har en Malm, björk, jättenöjda!

2007-04-10 @ 09:31:22
URL: http://ulrikasarnblom.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0