En ren lördag!

Usch vad det stormade i natt. Kunde inte sova, utan var uppe säkert 10 gånger och kollade så att kaninburen utomhus stod kvar... Det rev och slet utanför, riktigt otäckt.

Upp sedan kl 7 och fixade i ordning. Kl 7.40 stod grannen och jag på busstationen hemma och väntade in våra städhjälpare som skulle komma till oss och städa, två till henne och två till mig. Genast satte de igång och började feja. Vi andra flydde fältet, Fabian till innebandyträning och Matilda på innefotbollsmatch. Tillbaka hemma var vi bara inne som snabbast i huset och roffade åt oss lite mat och åkte sedan till Patriks föräldrars hus (de var inte hemma) och skulle göra maten där. Patrik hade köpt fin fisk och jag skalade potatis till. Patrik knäckte ägg och hällde upp ströbröd, för här skulle paneras! Allt frid och fröjd, smöret smälte i pannan...DÅ gick en säkring och spisen la av! Det é la inga problem....om man vet var säkringsskåpet sitter någonstans...Vi bestämde efter att ha sökt igenom huset grundligt att det fick bli pizza istället.

Tillbaka till vårt hus igen. Städtjejerna höll på i vardagsrummet. Vi gick upp och softade lite på övervåningen. Kändes bra! Sedan när vi hade tackat tjejerna och de hade gått gick vi bara omkring och njöt. Det är en härlig känsla att gå i ett nystädat hus. Tror aldrig vi har haft det så rent. Värt varenda öre! (obs! inget svartjobb här inte!!)

På kvällen sedan gick vi över till grannarna och mölade ost och drack vin. Mycket trevligt det också. :-)

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Åh, vilken härlig lyx! N pussar A!

2007-01-14 @ 19:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0