Lördagsmys...

En underbar lördag som bjöd på lite av varje...

Först kl 9.00 var det fotbollsmatch för stora sonen, samtidigt som dottern kördes till ett läger. Härligt att stå ute i solen och prata med de andra föräldrarna. (Det händer att vi glömmer att titta på matchen...) Tyvärr förlorade de med 4-1. (eller var det 5-1?)

Sedan åkte vi tillsammans med kompisen Anna till Pingstkyrkans secondhand... Det ska jag tala om att vi var inte ensamma där precis... Jag tror halva Kungälv hade kommit på samma idé, men det förstås så var det säsongsstart. Jag "fyndade" två Rörstrand uppläggningsfat och en gammal växasäng till Albin. (Ska försöka lägga ut en bild på fynden)

Sen hem och slappa på en filt på gräsmattan. Lilla sonen somnar så gott på filten. Föräldrarna njuter av tystnaden. Inga stora barn hemma. Föräldrarna undrar om de kan ha lite mys under filten på gräsmattan? Till synes inga grannar hemma bredvid och de bakom den andra häcken är aldrig, aldrig, aldrig på den här delen av trädgården... Det känns riktig bra. Det är häääärligt! Men "brummmm, brummmm" så kommer grannarna bredvid hem, men de ser oss nog inte... Vi fortsätter...
"Örhhhhhnnnnnnn, örhnnnnnnnnn...." Va nu rå?? Precis just då ska grannarna som aldrig är vid den här sidan av trädgården klippa häcken... Vi har klippt "vår halva" av häcken för längesedan och det har fungerat som insynsskydd. Men nu försvann det och vi blev med ens väldigt synliga. Som tur hann vi färdigt innan häcksaxen sågade av de skyddande grenarna... haha... Tänk vad busigt... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0