Sagan om skorna...

Ja, den historien är värd en helt egen bloggsida...

Sonen här i huset hade bara EN önskan, att vi skulle köpa fotbollsskor till honom i London.
Han har spenderat åtskilliga timmar till att googla och läsa om fotbollsskor. De som stod högst upp på listan var
Adidas F 50.9.

Jag var i en Adidas affär på Oxford street. Där såg jag att skorna var svindyra, £ 120. (ca 1440 kr)
Skickade ett sms till sonen och förvarnade honom att vi inte kommer köpa just de skorna. Fick tillbaka ett sms som bestod av ledsna gubbar och gråt. Sa att vi skulle se...

Senare, jag och Patrik i en annan affär vid Piccadilly circus, en tunnelbanestation iväg... är och ska titta på skorna där. Mycket billigare pris. Samma sko, men för "endast" £80 (500 kr billigare (!) )

Patrik frågar, men expediten säger att de inte har den just i den färgen som Fabian önskar sig. Vi vågar inte chansa... Åker tillbaka till Adidasaffären. Ser att de har förra årets modell på just samma sko... F 50.8 för halva priset (£60), men i en annan färg. Vi slår till och köper dem ändå. Tänker att Fabian nog inser att priset avgjorde. Skickar ett sms där vi säger vad vi har gjort. Ojojoj... Tusen gråtande smileysar. (stavas?) Neeeeej, han ville inte ha dem alls. Han ville offra månadspengar eller vad som helst, bara vi köpte F 50.9. Okej, vi går tillbaka och byter den gamla modellen till den nya dyra... sms:ar och pojken blir sååååå glad! :-)

Åker tillbaka till Piccadilly för att köpa fotbollsskor till Matilda, som inte är lika kräsen. (men har sett ut modeller hon med) Vi hittar hyfsat billiga Nike, jättesnygga! Då ser samma expedit som tidigare på dagen att vi har köpt Adidasarna. Vi säger att eftersom ni inte hade den färgen, så fick vi köpa dem någon annanstans. Han säger då att de visst hade den färgen... Vad har ni köpt dem för? (hahahahaaaa) Okej, säger vi. Vi ska bara åka till Oxford street och lämna tillbaka skorna. Vi kommer in sedan och köper dem hos er i stället...

Tillbaka till Oxford street. Jag skäms och står utanför när Patrik för andra gången ska gå in och lämna tillbaka skor. Expediten fattar läget och säger att han vet att de finns mycket billigare längre ner på gatan, men får naturligtvis inget säga... Pengarna tillbaka...

Tvingar Patrik  att åka direkt tillbaka till Piccadilly circus för att köpa de förbannade skorna innan vi skulle åka till hotellet på lördagskvällen (stänger kl 21.30) Inne i affären ber Patrik att få köpa skorna i storlek 8. - Nej, den storleken har vi inte, bara i stl 7 och 9. Va f--n!

Inga skor! Vi skrattar lite vid tanken på att Fabian nu skulle veta att vi inte längre hade skorna.

Söndag:
Vi har fått ett tips om att skorna kan finnas i det nya shoppingmallet, Westfield inte så långt bort. Vi är lite stressade över tiden, då vi ska flyga hem senare på dagen. Vi tar tunnelbanan dit och in i sportaffären. Visst, de hade skorna och till ett väldigt bra pris, dessutom. Endast £79.90!! Som hittat!!!

Ska lägga till att dessa skor enligt Fabian kostar ca 2200 kr i Sverige. Nu är han den lyckligaste pojken i världen... (en stund) ;-)


Här är skönheten...





Med tillbehör, man kan byta dubbar, beroende på vilket underlag man spelar på...


Kommentarer
Postat av: Camilla

oj vilket drama. skönt att det slutade bra

2009-01-23 @ 22:06:48
URL: http://shoppinggalenmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0