Tisdag 14 juli

 Upp kl 7.30 för att knalla över till kompisarnas rum och gratulera deras lilla tjej som fyller 4 år idag.

Sedan ut för att äta frukost. Vi bytte frukostställe idag för vi var inte nöjda med gårdagens. Detta var lite bättre. Börjar tröttna på amerikansk frukost. Barnen åt bagels med nutella och jordnötssmör på. Hur nyttigt är det? Men som de säger: "Mamma, vi är faktiskt på semester nu", så får man väl hålla med... ät på, kära barn! :-)

Sedan passade vi på att bada i poolen på motellet. Utcheckning kl 11. Patrik frågade i receptionen om vi fick lov att checka ut kl 12 i stället för vi var ju nästan de enda gästerna. Visst, det gick bra, sa tjejen där. Nöjda tog vi det lugnt och badade. Packa kunde vi göra lite senare... Men helt plötsligt (kl 11.15) kom ägarinnan ut och sa att vi visst inte kunde stanna en extra timma. Pust, fick stresspacka och duscha... jättekul! NOT!

Men vi kom iväg och resan till Boston tog bara drygt en timma. Tur det för Albin gillade inte att åka bil idag. Tillbaka till vårt gamla hotell och kompisarna fick rummet bredvid.

Medan papporna och Fabian åkte till stan för att göra "grabb-grejer" som gå till Nike-store och Apple store, sånt som jag i a f dööööör om jag måste in där, så passade jag och Anna med Matilda, Albin, Siri och Elsa på att bada i hotellets pool. I bubbelpoolen fick inga barn under 5 år vara så vi fick sitta på kanten, synd...

Födelsedagsbarnet öppnar presenter...


Äntligen lite "stadsbilder"...


Albin och Siri delar vagn...


Här äter vi på en mysig restaurant... Fabian äter hummer igen. Men den var inte lika god som den förra...


Albin slätar av flickvännen...





Killarna tog lite kvällsbilder av Boston!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0