Titta hit!!

Jag kommer inte in på blogg.se och kan därmed inte skriva. Tyvärr, för jag är jätte blogg-sugen!

Skriver detta hos min kompis.
Vi gör allt för att åtgärda felet.

Hoppas ni stannar kvar hos mig och fortsätter läsa här sedan.

Hejhej!

Fredag

Vaknade kl 9 av att Abin klättrar över mig.  Jag har sovit som en stock hela natten utan avbrott. Kommer ner till undervåningen och ser all packning som ligger huller om buller. Blir genast på dåligt humör. Gnäller på barnen hela dagen. Tycker de är slappa som inte vill hjälpa till alls. :-(

Åker och handlar på em. Glömmer nästan av Fabians bandymatch. Får bråttom hem och hinner bara koka färskpasta med fyllning till honom. Kör honom sedan till samlingen men han får åka själv till matchen.

Matilda är hos en kompis och jag och Albin är ensamma hemma. Jag bakar rågbullar och Albin är snäll och sitter på golvet och leker.

Vi tittar på "Lets dance" sedan. Fabian kommer från matchen vid 21.30-tiden. De vann med 4-0 mot 13-åriga tjejer!!  Patrik kommer med bussen kl 22.15.

Sälen, fortsättning

Torsdag:
Vaknade punktligt kl 8.20 som jag har gjort varje morgon. Egentligen alldeles för sent, tycker jag. Satte som mål att komma iväg hem kl 10. Det funkade inte!! Klockan var närmre 12 innan vi sa hejdå. (De andra åkte några timmar senare) Allt bra i några kilometer till stora sonen meddelar att han är åksjuk. Han och jag bytte plats och det blev bättre. Patrik pratade "jobbsamtal" stora delar av tiden. Det är jättejobbigt!
Fabian säger att det var därför han mådde illa för Patrik pratar i telefon.

Vi kör och vi kör och tillslut reagerar Patrik och ber om vägatlasen. Jojomensan! Vi har kört fel väg! Det fick bli en avstickare till Vansbro. Så nu har man varit där också. ;-)

Bestämmer oss för att inte göra något mat-stopp. Vi går in i en bensintapp och köper upp oss rejält. (mackor, dricka, kaffe, tidningar, barnmat, godis...mm för nästan 400 kr. (+ full tank på bilen) ett litet nätt stopp för 1000-lappen! :-(

Sedan kör vi på. Några kissestopp bara. Albin klagade lite ibland, men annars inget. De sista 25 milen körde jag. Innan Alingsås var det en olycka med jättelång kö som påföljd så vi blev lite sena.

Var hemma kl 19.15 . Patrik sprang in och packade en ny väska med kläder. Klockan 20  kom pappa och hämtade upp Patrik och körde honom till Stockholmståget. *Pustar*
Jag skulle egentligen följt med till Stockholm (och Albin) Men jag kände att jag inte orkade.

Onsdag:
I dag ska jag åka slalom!! Patrik stannar i stugan och är med Albin. Jag måste först lämna tillbaka Patriks skidor och hyra nya till mig. Jag har aldrig gjord det själv förut och givetvis händer det något. Jag glömmer att ta stavarna...(men expediteten sa ju inte nåt!) Så jag fick hyra nya på plats.
Var lite orolig innan att åkningen inte skulle gå nåt vidare för jag har inte åkt på 2 år. Men det var ingen fara! Det gick faktiskt riktigt bra.

Vi åker fram till lunch, sedan far vi hem till stugan och äter. Efter maten är det bara Matilda och jag som vill fortsätta åka. Vi åker tillbaka och kör fram till kl 18. Det är kvällsåkning och mysigt då strålkastarna lyser upp backen. Vi åker igenom Trollskogen och det pratar och sjunger runtom i träden. :o)

Lämnar tillbaka allas skidor på vägen hem. Expediten är lite grinig och undrar vart mina stavar är. Dessutom hade inte Matilda heller tagit några stavar så på pappret står det 3 stavar men jag hade bara 1 par med.

Hemma i stugan slappar vi framför tv:n och så packar jag lite inför i morgon.


Sälen, lördag - torsdag

Tisdag:
Stannar i stugan i dag också. Är bättre i halsen. De andra börjar bli lite trötta nu. Det är jobbigt att åka slalom. Varje dag har sett samma ut:
Upp vid 8.30. Frukost!
Mellan kl 10-11 kommer de i väg till backen
Hem igen för lunch vid 13-14- tiden
Tillbaka till backen vid 15-tiden
Hem till stugan kl 17

I dag åkte jag med på eftermiddagsåkningen. Lilltjejen skulle på Afterski (för barn) med en kompis. Vi vuxna gick och tog oss något att dricka. Patrik beställde in en jättegod drink till mig! (Tack, gullet!!)

Hem till stugan och vi spelade spel.

Måndag:
Vaknar med ont i halsen och känner mig krasslig. Albin och jag slappar i stugan. Sover och tittar på tv hela förmiddagen. På kvällen åker vi till  badhuset i Hundfjället. Alla badar utom jag och Lotta. Träffar min kusin med familj där. Snacka om att världen är liten.
Hem till stugan och kollade på film ("Andra sidan häcken")

Söndag:
Strålande solsken! Albin och jag stannar i stugan när de andra åker iväg för att erövra backarna. Vi myser och har det jätte lugnt och skönt! Sover middag och tittar på tv. Efter några timmar kommer Lotta och Tilda hem. Jag och Lotta sätter oss en liten stund på altanen och solar. Tyvärr vaknade Albin och ville inte ligga kvar i vagnen.
På kvällen går Lotta och Jag en långpromenad till affären. Handlar godis och skvallertidningar. :-) Sedan äter vi god middag.

Lördag:

Upp och packa det sista innan resan. Tänk, vad mycket saker man har med sig jämt när man ska ut och resa!  Vi packade och packade. Och när vi skulle bära ut till bilen fick vi oss en shock!! Packningen fick ju inte plats!! Barnvagnen tog upp mer än halva utrymmet. Vi fick tömma en väska och knö in kläder och annat jox emellan allt det andra. Hihi, det måste sett roligt ut när underkläder och tandborstar syntes genom rutan. :o) Som tur var hade vårt resesällskap plats över i sin bil.

Resan upp gick jättebra! Familjen vi åkte med har också 3 barn, två som är klasskompisar med Matilda och Fabian och en tjej på 5½ år. Halva vägen upp satt Matilda och Martin i vår  bil och sedan bytte de och Fabian och Philip kom till vår bil. Det var bra, för det blev inte så mycket bråk då. Albin satt i mitten där bak. Ville ha honom bak i bilen så någon kunde sköta honom.

Stugan är jättefin! Vi har varit med där säkert 4 gånger nu.


Fredag

Upp extra tidigt för att gratulera Matilda som fyllde 12 år idag. Presenter och smörgås på sängen blev det. Tyvärr kunde några av presenterna endast visas på bild idag men ska inköpas snarast.

Gjorde mig i ordning och stack till Vårdcentralens öppna mottagning. Det är ett mycket korkat system de har där. Hör här: De öppnar kl 8. Då får man ta en nummerlapp och vänta. Sedan när det är din tur går man fram till luckan och då får man en tid för själva läkarbesöket kanske flera timmar senare. Då måste man ju åka hem emellan eller fördriva tiden på annat sätt. Men det finns inte så mycket att göra häromkring. Jag var där så jag tog min nummerlapp kl 8.01. Då var det 13 pers före mig. (Konstigt, de öppnar ju kl 8??) Det tog 40 minuter innan jag kom fram till luckan och fick min tid. Eller ja, det var ju Albin som skulle ha tiden. Hade tur, vi fick en tid 10.40. Patrik fick gå. Han är ju faktiskt pappaledig. ;o) Lillekillen hade början till lunginflammation. Så det fick bli penicillin.

Började packa inför Sälenresan i morgon. Puh, det är som vanligt. Jag flänger runt och är halvt hysterisk.

Orkar inte skriva mer nu.

Nu blir det säkert inget bloggande på förrän till nästa helg. Men kanske jag kan smita in på något "Internetbutik" och få bloggat lite.

Hejhej!


Onsdag + torsdag

Torsdag: Upp som vanligt. (Tjatigt att skriva så men alla vardagar ser typ samma ut varje dag.) Men i dag kom vår städhjälp kl 8 så jag var uppe tidigt för att plocka undan. Stora sonen meddelade också att han hade J ä t t e o n t  i halsen och kunde inte gå till skolan. Gissa om jag skällde på honom. (se gårdagen)

Albin jättedålig i dag också. Över 39 graders feber och superklängig. Har inte kunnat sätta ner honom många minuter. Jo, han var ganska så allert i säkert 10 minuter och kröp omkring runt Fabian som satt och spelade Playstation. Fabian ropade ganska så snart att Albin har bajsat, kom och hämta honom! (För det stinker så) Jag tyckte att det inte var någon brådska för ibland tar man honom för tidigt. (Inte bajjat klart) När jag efter en stund tittade till dem såg jag Albin sitta på golvet med halva bajsgegget utanför byxorna. Yeeeeakkk!! Sedan var det bajs överallt. Fabian upptäckte sedan att han hade bajs på sin tröja...och ännu senare även på byxorna. *tvätta tvätta*

Svärmor avlöste städhjälpen. Hon noterade att: "Jag tror aldrig jag har sett det så rent här förut". Vi sitter och fikar och pratar en stund innan hon säger:  "Tja, eftersom ingen säger nåt, så får jag väl säga det själv då...Jag fyller faktiskt år idag!!" Hjälp!! Har ju tänkt på det hela dagen utom just då. *Skäms* 

Åkte till vårdcentralen med min musarm. En pojkvasker till läkare tog emot mig. (säkert 25 år endast) Han verkade lite smånervös och var iskall om händerna. (Hmm, han kanske hade varit ute) Han frågade tusen frågor om min arm: "Har du ont här? Har du ont där? (Pekar på armens olika delar) Gör det ont om du gör så?" Osv osv... Fick tillslut antiflamatorisk medicin och lite råd hur jag skulle gymnastisera armen.

Hem och hämta barnen för klippning. Handlade lite på vägen hem. Ojoj, Matilda fyller år i morgon och det ser inte ljust ut med presenter. Boken hon önskar sig fanns inte inne och Sims spelet släpps om två veckor. Svängde in på Sportex på vägen hem.

Hem och gjorde inget mer sedan. Jo, tittade på "Antikrundan" från Kungälv. Några kända ansikten såg jag allt.

Dagens fråga:

Vem ska mata kaninerna när vi är borta i nästa vecka?

Onsdag:

Albin sjuk så vi höll oss inne hela dagen. Jättetråkigt, men det enda bra´iga är att man inte gör av med några pengar då. ;o)

Matilda har med sig en klasskamrat hem efter skolan. Fabian ska på fotbollsträning. Han säger dock en stund innan att han har ont i halsen. Jag säger att han inte får träna om han har ont i halsen. Det går en stund, sedan säger han att han inte har ont längre. (Absolut inte missa fotbollsträningen) Jag mitt dumma flane låter han gå...(Läs vidare på torsdagen.)

Maken och jag däckar i soffan till "Vänner" (Bästa julklappen!!)

Tisdag

Albin har varit orolig hela natten. När han vaknade i morse var han jättevarm av feber. Gick upp och skickade barn och man till skola/jobb.

Kl 9.30 gick vi och la oss igen och vaknade 13.30!!! Japp, det var den dagen det. ;o)
Upp och fixa lite lunch till Matilda när hon kom från skolan. Hon har bara 30 minuter på sig att äta och byta om innan konståkningsträningen. Det var svårt att göra maten för Albin var extra klängig och ville inte alls sitta själv i barnstolen. Det fick bli Bulgursallad med torkade aprikoser och bönor + tonfisk och sallad.

I väg till konståkningen och sedan hämta upp Fabian hos en kompis på vägen hem. Sedan tog det lugnt. Lilleman har 39.3 i temp. :o(

Dagens bild: (Fast inte tagen idag)

Inlineskillen! ......(Låtsas att ni inte ser blöjpåsarna bakom)

159953-21

Söndag + måndag

Måndag:

Jättehärlig solig dag. Hade en del att städa upp och diska efter kalaset i går. Det var mest sådana där jobbigt fina vinglas och kladdiga former att diska. När Albin sov förmiddag passade jag på att rensa ut gamla kläder ur klädkammaren. Gick med två påsar till UFF kontainern och en kasse gick till soporna. *Duktiga jag*

Vid 12-tiden kände jag att jag ville ut och gå lite. Gjorde iordning mig och lilleman för en promenad till affären. Precis när jag skulle gå  ringde telefonen och det var skolsköterskan på tråden. Blir alltid lika kallsvettig när hon ringer för det är alltid något som har hänt. (Japp, hon har ringt några gånger då barnen antingen har fått hjärnskakning eller brutit armen) Nu var det Matilda som hade krockat med en klasskamrat (En stor kille, den största i klassen) och ramlat baklänges, slagit i huvudet lite och fått fläskläpp. Hon tyckte också att framtanden kändes lös.

Gick dit och mötte upp henne. Skolsköterskan tyckte att hon skulle gå hem. Det var ingen fara med henne mer än att läppen stod rätt ut. Fick en tid till tandläkaren senare på dagen, men det hade inte hänt något med tanden. Skönt!!

Lugn och skön kväll här. Suttit och surfat. :o)

Söndag!

Ujuj, upp tidigt som f-n. Klockan ringde kl 6. Samling för innebandymatch kl 7.20. Men det var en jättespännande match (som de tyvärr förlorade) så vi var snart klarvakna. :o)
Direkt när matchen var klar åkte Fabian och Patrik till nästa match, bandy (vanlig på is)

Jag gick här hemma och försökte komma på vad vi skulle bjuda släkten på när de skulle komma hit senare. Matilda fyller år på fredag men vi ska ha kalaset idag. Hon vill att vi ska göra Tacos men jag var lite tveksam först. Tänkte att kanske de äldre av släktingarna inte visste hur man äter tacos. Surfade lite på "Old El Pasos" hemsida och där fanns ju en himla massa goa recept. Nu blev det genast svårt att välja ut. Det fick bli:

Enchiladas med köttfärs och bönor
Enchiladas med räkor
Guacamole
Mexicansk fetaostsallad
Tacopaj
Nachochips
Dip

Till efterrätt/tårta:
Ananaspaj med vanlijglass

När Patrik kom hem från affären med ingredienserna var klockan 14.30 och gästerna skulle komma kl 15.30. Ja, ni hör ju själva att det blev stressigt med tiden. (som vanligt)  Vi placerade dem i vardagsrummet med varsin Campari och juice (för de som inte körde) och snacks. Där fick de sitta en timma innan maten blev klar. Men min kusin var sen så vi skyllde på henne. ;o)
Några timmar senare satt vi 17 pers runt bordet som var väääldigt mätta!!

Födelsedagsbarnet, som fyller 12 var nöjd med presenterna. Det märks att hon blivit "stor" för det var mest böcker på önskelistan och kläder! En enhjuling stod förstås först, men det fick hon inte. Men däremot en tvåhjuling. En ny cykel inhandlades på lördagen av morfar, farmor och farfar. En treväxlad med bakåtbroms, lila och jättefin. Hon ville inte ha en cykel utan fotbroms, men gärna med fler växlar. Hon är så klok min lilla tjej.

Dagens bild:

Man kan sitta och läsa på många olika sätt.
Här är ett:

159953-20

Lördag

Upp alldeles för tidigt. Det är ju iallafall lördag. Albin bestämde sig för att vakna vid 5-tiden. Han slumrade lite till och från fram till kl 7. Sonen skulle ändå upp då. Samling kl 7.45 för bandycupen. Han och Patrik åkte dit. Jag körde Matilda till konståkningen kl 10.

Städade och grejade här hemma. Svärmor hämtade upp Matilda och sedan åkte de och mötte upp min pappa för att köpa en cykel till henne. Det blir deras present till henne. Sedan kom de hit och fikade.

Albin och jag tog en promenad i solen. Det var jättehärligt!! Köpte en påse godis och en skvallertidning på vägen hem. (Det är ju lördag ;-) )

Hem och packade in Albin och mig i bilen och åkte för att precis hinna se det sista av Fabians match. Det hade inte gått så bra för dem, tyvärr.

Hem igen och köpte hem en pizza. Men vi delade på en familjepizza, så det blev inte en så stor bit. Innan jag hade hunnit äta upp ringde telefonen. Det visade sig att det var en fd arbetskamrat som jag inte har pratat riktigt med på ca 8 år. Jag blev jätteförvånade, men kände samtidigt lite skeptis. Vi pratade på om hur längesedan och hur roligt vi hade haft det. Sedan babblade hon på med det ena och det andra. Hon analyserade hur jag hade varit som person förr och hur jag är nu. (Hur f-n kan hon veta hur jag är nu) Hur sårbar jag var förr (Har alltid haft svårt att att hävda mig och svårt att säga ifrån) Jag kände mer och mer att jag inte höll med henne och att jag ville avsluta samtalet bums. Så fort jag tyckte något så sa hon att det var fel. Jag märkte att hon är en person som vrider och vänder på allting. :-(  Åhhh, vad trött jag blev tillslut. Det som blev droppen, nästan var när hon beklagade sig om att hon var studerande och det var tufft ekonomiskt. Jag sa att det var tufft att vara föräldraledig också. Jag är ju också student.  Då menade hon på att man (jag) fick skylla mig själv, för det var frivilligt att skaffa barn. Va?? Vad var det  där? Blev jättearg inombords. Sedan kunde jag inte hålla mig. Jag sa att : Du är en person som gillar att diskutera och att älta saker, va? -Hur då, menar du? - Ja, sa jag, det du pratar om har jag alrig ens tänkt på. Som att det är fel att skaffa barn för ett syskons skull, utan man skulle skaffa barn för att man absolut själv ville. (Hmm) Annars skulle man inte skaffa barn. Det var fel! Bla bla bla... I en timma höll hon låda och jag som hade skickat iväg man och barn på bio vill ha en stund för mig själv. Jag undrar också om hon var helt nykter. Tyckte inte att jag kände igen henne riktigt. Lät lite sluddrig på rösten. När vi tillslut la på var jag helt upprörd. Blev arg på mig själv för att jag lät henne säga saker till mig som sårade mig. Det sista jag behöver är folk som suger energi från mig, nedrans energitjuv!! Grrrrr!! Jag var hela tiden orolig att hon skulle fråga om vi skulle träffas. Hjälp, det vill jag verkligen inte.
Om du (som ringde mig) av någon anledning skulle läsa det här, så står jag för det jag skriver här. Du och jag skulle inte fungera ihop. Jag har ändrat på mig sedan du och jag umgicks. Jag är mycket tuffare och har jobbat hårt för det. Jag kanske kan uppfattas som en person som är lätt att manipuleras. Men jag är väldigt skeptisk till personer som du och jag är en personkännare. Jag brukar ha rätt!!

Nu har barnen och maken kommit hem från bion. De såg "Natt på museet".

Nu ska jag prata med dem.

Gonatt!

Fredag.

Fick iväg barnen till skolan. Maken och jag struttade omkring i morgonrocken till kl 11. (Han är pappaledig) Vi åkte då in till vår lilla stad och åt lunch på mitt favvoställe. Sedan fick jag med honom in i barnklädesaffären. Där var det rea kvar. Patrik tyckte att Albin behövde ny pyjamas. Han fastnade för en Diesel pyjamas. Fast det var halva priset tyckte jag att den var för dyr. Men maken tyckte inte att det var så farligt. Så det blev en sån. En tröja och ett par byxor till stora sonen blev det också.  Uträttade en massa ärenden också på vägen.

Väl hemma igen bakade barnen pepparkakor. Det blev en deg över i julas och det har inte varit läge för bak innan. Jag och Matilda bakade kesobullar. *gott!*

Åt en god middag och sedan slappa i soffan...

Bestämde mig IGEN...nu jävlar...ska jag börja träna! Efter sportlovet ska jag skaffa mig ett träningskort på Friskis&Svettis. Först ska vi åka skidor. Det är ingen idé att skaffa kort innan. *bortförklaring*

Jag måste också sluta att småäta. Nu är jag hopplös. Äter visserligen inga jätteonyttiga saker. Gillar torkade aprikoser, torkade bananer och kanske lite mörk choklad. Men magen blir helt konstig. Liksom lite uppsvälld. Ser inte alls smal ut. :-(
Är lite fixerad just nu...jagskajagskajagska...

Till nåt helt annat...
Det kändes inte så skoj när barnen hade loggat in på min blogg och läst min lilla lista (från igår) och frågade med vem jag  hade varit otrogen mot (Jag var typ 19 och hade två samtidigt) *fyyyyy* Sen ville de veta en massa andra saker. Jag vill inte att de är inne och läser. Jag skriver till vuxna personer, inte till barn. :-[

Sitter här själv på nedervåningen och tittar på "Vänner" och bloggar samtidigt. De andra har gått och lagt sig. Det är match och samling kl 7.45. *gäsp*

Hejhej!

Torsdag

En bättre morgon idag! Fick sova lite längre. Maken "tog hand" om ruljansen. Gick inte och la mig med lilleman när har sov förmiddag. Grejade lite, packade Tradera vinsterna.

När Fabian kom hem från skolan åkte vi till isbanan. Han fick träna skridskor i en timma. Sedan uträttade jag lite ärenden, handlade och postade paketen.

Matilda till fotbollsträningen kl 18. Jag hinner inte göra middag innan. Får dåligt samvete när jag ber henne ta en smörgås.

Väntar på att maken ska komma hem. Han har meddelat Fabian att han skall komma om en timma. Börjar med maten. Gör först en GI-soppa som jag har förberett hela dagen. Gör en kycklingrätt också. Har ett recept som jag har gjort en gång förut. (Kyckling med grönpeppar) Glömmer av att jag då ändrade lite på receptet för att det inte skulle bli så starkt....

När Matilda kommer hem från träningen äter vi kycklingen, men den gick inte hem alls. Den blev skitäcklig. :-(  Det har nu gått två timmar sedan maken meddelade hemkomsttiden. Är arg, trött och jätteirriterad för minsta lilla. Får ett utbrott på barnens osamarbetsvilja. Skriker och gapar på dem. Då kommer Patrik hem och är "snälla" pappan. Grrrr! Varför blir det alltid så?

Nu är klockan midnatt och vi ligger i soffan, dricker vitt vin och kollar på "Vänner".

Hejhej!

Onsdag fortfarande

Har snott den här från en annan blogg:

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[X ] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser. (läsglasögon)
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån. (Jag hann inte så långt innan mamma hann ifatt mig)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X ] Mina biologiska föräldrar är ihop. (De var gifta när mamma dog)
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet (Gjorde det ofta på gymnasiet)
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. (Hade influensan en gång +var på semester i 10 dagar)
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion. (Förstår inte frågan)
[X] Jag börjar också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[X ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[X ] Jag har suttit hos läkaren med en vän. (Jag har för mig det iallafall)
[x] Mina visdomständer har tagits bort. (Inte alla men två)
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[X ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[X ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen. (Ja, fast det var inte meningen)
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping". (Vad är det?)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X ] Jag har krockat i en bil. (Har blivit påkörd)
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x ] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[X ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[x] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[X ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[X ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[X ] Jag hatar begravningar
[X]Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[X ] Jag äger något från Benetton.
[X] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[X ] Jag äger något från Diesel. (Jag har köpt till barnen, räknas det?)

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[X] Jag är en morgonperson. (Fungerar på kvällen också)
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.


RSS 2.0