Hemma igen! (tack o lov)

Vilken resa!!

Först var det mardröms scenariet när vi skulle med tåget. Sedan har det bara rullat på... På måndagskvällen blev Patrik bestulen på sin datorväska med typ allt i...dator, plånbok, nycklar, kameran, jobbpapper...
Jättedeppigt, antiklimax verkligen. I Stockholm utan pengar, kort eller nåt.
Fick ut lite pengar på banken, tack vare att vi var kända på banken i Göteborg.

Jag fick tittat lite i affärer. Men va jobbigt det är att gå runt med en bångstyrig barnvagn i stan. Det är ju trappor överallt! Åkte sammanlagt två timmar fram och tillbaka till Polarn och Pyret outlet i Barkaby bara för att konstatera att det var skitdåligt utbud för min lille kille. Drog på mig en kraftig huvudvärk istället. :-(

På kvällen träffade jag en gammal klasskamrat i Stockholm. Han var med oss och åt middag, jättetrevligt. Tyvärr hade jag så ont i huvudet att jag nästan dog.

I dag åkte vi hem. Jag och barnen strosade på stan och sedan tog vi X2000 hem kl 17.10. Patrik tog tåget en timme senare. När vi kom till bilen satt det 4 (!) parkeringsboter på rutan på "bara" 2400 kr!!! Mumma!!!! Jag tror jag flippar ur snart!! Vad mer kan hända?? Jo att någon idiot (typ han som tog väskan) kommer och går in i huset med vår nyckel som är ute på vift. I morgon få vi ringa och få bytt låset till huset. Han som tog väskan är fast på en övervakningskamera, det vet vi. (Det var i en affär P blev bestulen)

Nåja, vi är hemma nu i a f. Hoppas vi kan sova gott.

Alla hatar oss!!!

I alla fall de på  X2000 tåget till Stockholm! Vi var verkligen ute i sista stund idag. Patrik släppte av oss (hela familjen med barnvagn, väskor + en massa lådor med trycksaker till P:s jobb) ca 5 minuter innan tåget skulle gå. Själv skulle han "bara" köra runt hela centralen med bilen och parkera den på en långtidsparkering, hämta ut biljetterna och leta upp tåget på den tiden. Jag + barnen med packning stod utanför vår vagn och hörde hur konduktören blåste av tåget två (!) gånger. Jag visste inte om jag skulle lassa på allt vårt bagage eller vad?? Ringde Patrik och han sa att han var ca 20 sekunder ifrån tåget. Då började jag lasta på allt. Tåget kunde ju givetvis inte avgå i rätt tid, vilket medföljde att det inte kunde gå alls förrän ca 20 minuter senare, pga att den var tvunget att släppa förbi andra tåg. Låg bakom Alingsåspendeln ett tag. Det gick sakta!! Tågpersonalen berättade i högtalaren gång på gång under resans gång att "Vi är för tillfället ca 30 minuter försenade. Detta pga att vi INTE kom i väg i tid från Göteborg. Vi beklagar detta!" Kände att vi inte var så poppis just då...

Men glöm det nu, Helena! Nu är vi här i Stockholm. Har precis kommit hem efter att ha ätit en god bit mat. Vår B-uppsats (som jag har skrivit ihop med två andra) har vi skickat iväg nu i kväll. (Vad hade man gjort utan email?) VI bor i värsta lyxsviten mitt på Strandvägen (Det enda som fanns ledigt för 4 ½ pers) Men jag klagar inte. Vi har två badrum och två tv-apparater och två rum!. Nästan lika stort som hemma ;-)

I morgon ser jag fram emot en dags shopping. P och barnen ska jobba på en mässa i morgon. Jag och lilleman ska ta det lugnt!

Hejhej!


Snorig...

är lilleman igen. På dagis meddelade de att han lagt ett jättelass i blöjan också. När han är förkyld slår det nästan alltid ut magen. Hemma har han varit både gnällig och leksugen. Bestämde mig ändå för att hålla han hemma i morgon. Fick bjuda hem mina studiekamrater hit. Vi har ju så bråttom nu med att skriva på vårt arbete.

Från Kina kom beskedet att det var matförgiftning eller nåt. Inte bra!! (för shoppingen) I morgon är det den sista shoppingdagen så det är bäst att de lägger benen på ryggen då. Hoppas de kryar på sig innan hemresan.

For U my darling...sista shoppingönskemålen:

image147


image148

bilder från esprit.comEn sidenaktig lång skjorta, rak, enkel i svart, brunt eller offwhite vill jag också ha!

Läkarbesök...

Var hos farbror doktorn idag för att kolla upp vad det är som gör ont i mitt bröst. Har haft ont i säkert ett halvår och fruktat det värsta...CANCER!! Men läkaren hittade inget annat än en något förstorad muskel runt bröstet. Troligen en inflammation. Hem och käka Ipren + alvedon (tillsammans?!) Nåja, det känns mycket bättre nu så nu kan jag förhoppningsvis släppa onda tankar.

Nu ska jag iväg och intervjua en rektor här på barnens skola (inför ett skolarbete). Sedan väntar jag hem min lille plutt. Han kommer med farmor nu i kväll. Förkyld med ev feber har han och det passar ju bra nu när jag har så himla mycket att göra. :-( (Men mamma längtar!!)

Mera jag vill ha...

Var på Allum i Partille idag. Blev förälskad i några halsband. Hur fina som helst!!

Märke: Miss Dee. (tips till Patrik!!) ;-) *köpaköpa*

image146


image142
image143

image144

image145

(bilder från http://stores.nordicetc.com/)


Matilda i Kina!

Min underbara söta dotter!!! (Mamma längtar efter dig)

Se så fint kort!

image141

Hinner inte med...

det är bara att sänka kraven nu och inse att jag helt enkelt inte har tid att blogga. Men jag VILL verkligen ha kvar bloggen. (Undra om det är någon som läser?)

Hur som helst är det ganska så jäktigt hemma nu. En massa skolarbeten som aldrig tar slut. Skitjobbigt!!

Maken och dottern är i Kina just nu. Har fått jättefina bilder skickade. Ser med spänning fram emot att få se vad de har shoppat...

Till maken:

Här har du lite jag är intresserad utav: (Abercrombie & fitch)

Gärna i svart, brunt, offwhite, grå...

image139image140


Fyndat!!

Eftersom det blev pengar över efter alla räkningar (försöker inte tänka på att maken och dottern åker till Kina om 11 dagar) så kliade det lite i shoppingfingrarna. I dag var jag på jakt efter ett par svarta höga stövlar. Gick från affär till affär. Nu är det så att jag har stl 40 på fötterna och ganska så brea fötter och en halgus valgus (stavas?), ni vet den där knölen som gör sååå ont så inga smala stövlar funkar. (Och alla fina stövlar är smala.) Jag var också ute efter lite högre klack. Hittade tillslut ett par jättesköna och fina stövlar hos Nilsons för 1255 kr. Men klacken var inte så hög som jag önskade. Bestämde mig för att leta lite till och gick iväg. Efter en runda skulle jag gå tillbaka för att slå till när jag såg en sko-väsk affär jag aldrig varit inne i förut. Gick in där och såg med en gång ett par passande stövlar. Såg sedan att det var halva priset på dem. Och ännu lyckligare blev jag när det var rätt storlek och att de dessutom var sköna!!!

Hittade ytterligare ett par stövlar. Inte superduper snygga, men duger i vinter. (Jag menar, för det priset så spelar det inte så stor roll) ;-)

Här är fynden: Två par stövlar för, håll i er nu!! 500 kronor!!

image137


Haha, försök att inte se den kladdiga spegeln...har man småbarn så blir det så...

image138


Hmm, tänk er ett par strumpbyxor...

Äntligen klar!

Med tentan from HELL!!!!

Satt in i det längsta igår (deadline kl 23.00, konstig tid en söndag)
Ögonen värkte och huvudet likaså. Var nära på att ge upp på eftermiddagen. Patrik sa åt mig på skarpen att gå ut och ta en promenad runt området samtidigt som han läste igenom det jag hittills hade skrivit. Då kändes det lite bättre ett tag... Sedan åkte han iväg till Stockholm och jag blev ensam med 3 barn och en tenta som jag inte såg nån ända på. :-( Försökte hålla mig lugn när dottern lite käckt undrade varför jag inte bara svarade på frågorn, precis som om det var det enklaste saken i hela världen. Grrrrr!

När klockan slog 22.30 så klickade jag iväg skiten. Sedan hällde jag upp ett glas vin, åt 3 äggmackor, betalade räkningarna och blev glad att det blev pengar över den här månaden. (Yippie!!)

RSS 2.0