Hurra för mig!

Fyller år idag! Önskar det var 29 år men, tyvärr... Fick frukost och present på sängen. Presenten var ett skrivbord så det blev "visning" på datorn. (annars skulle  man blivit mosad i sängen, hihi) Matilda hade sytt en jättefin kudde i slöjden som jag fick. Om någon timma ska jag ut på lite VFU (praktik) Jag ska hålla i en  bildlektion för en 2:a. Har faktiskt inte förberett mig så mycket som jag önskade jag hade gjort. Har köpt fina frukter och lagt i en skål och så ska eleverna få måla av dem med vattenfärg. Få se hur det blir.

Sedan vet jag inte hur dagen blir. Vet inte om det kommer någon. Har inte bjudit in några speciella, bara "slängt" ur mig, "Kom och ät tårta på tisdag"... Hmmm, tja tårtan ska jag hämta senare så det är bara att komma förbi.

Hejhej!


Bandy...

I dag har jag spelat min allra första bandymatch. På konståkningsskridskor!! - Och jag överlevde utan brutna ben. Fakum är att jag inte ramlade en endaste gång. *stolt*  Det var föräldrarna mot P 11, ett gäng duktiga killar och ett gäng mindre duktiga förläldrar. (som såg ut som Bambi på hal is de flesta) Men ställningen blev ganska jämn, fast resultatet skiftar... En del säger att det blev 4-4, andra att det blev 5-4 till föräldrarna...Jag tappade räkningen, hade fullt upp med att hålla mig kvar på isen...

Lite kort:


Fabian hjälper sin mamma ut på isen...
image184


Så fina vi är...
image185

Bilder från semestern...

Brorsorna...

image178

image180


Fabians hummer...(ser ut som nåt annat, men smakade gott)
image181

 Matilda och Fabian med ormen "Funny tail" *ryyyyser*
image182

Mina stora grabbar...

image183
Hemma igen!

Semestern har varit underbar! Kunde inte varit bättre, faktiskt. Lagom varmt, ca 25-27 grader, 20-21 på kvällarna. Nästan varje morgon kl 9 träffades jag och blivande svägerskan för att gå vår runda på ca 1 timma. Vi gick utmed strandpromenaden och det var mycket skönt. När vi kom tillbaka till hotellet dukade vi upp frukosten på balkongen. Där satt vi och tjingade på varandra från varsin balkong, svärföräldrarna, svåger och svägerska och vi, eftersom vi hade varsin lägenhet, bredvid varandra. Där efter var det att antingen springa ner och paxa solstolar vid poolen eller dra sig ner mot stranden. Några utflykter hann vi med också, bla till vulkanen Teide. En morgon regnade det och vi visste inte vad vi skulle hitta på, så vi lånade en DVD från receptionen. Men när filmen var slut var solen framme och det blev en kanondag den dagen med.

Svärmor firades på tisdagen (fast hon fyllde fredagen innan) då vi alla gick och åt extra smaskig mat. Vi fick bestalla in vad vi ville (det fick vi göra alla dagar, förresen ;-) ) Fabian passade på att beställa in Hummer, det dyraste på hela menyn...Farmor bara skrattade. Har man en gormé i familjen så... Jag och Patrik åt helstekt oxfilé. Mycket gott!!!

Jag fick som vanligt stora shoppingångesten. Sprang runt hela veckan, affär ut och affär in i jakt efter den perfekta väskan (som bara måste inhandlas varje gång man är ute och reser...) Parfymen, krämerna, skärpet....mm.
Sista dagen (dagen innan hemresan) skulle allt det här inhandlas. Parfymen var svår. Hade en 3-4 stycken som luktade gott. Tillslut blev det Tommy Hilfighers "Tommy girl" + duschtvål och lotion. DKNY´s apple duschcreme (har parfymen redan). Hittade en Mango outlet. Trodde ett tag att jag hade kommit till himmelriket. Så mycket fina kläder. Tyvärr hade jag en tid att passa, eftersom vi skulle ut och äta. Men jag fick handlat ett par byxor, en top och ett skärp. Hittade en fin väska i en av de otaliga väskaffärerna, men dum som jag var så köpte jag den inte, utan tänkte komma tillbaka senare. Men det hann jag inte med så det bidde ingen väska alls. Fick trösta mig och tänka att det är bara en billig kopia i a f. :-(

Ska lägga in kort när jag får tid över.

Hej så länge...


Tonåring i huset!

Har sett på melodifestivalen...jag säger bara ehh?! Hur röstar egentligen svenska folket? Christer Sjögren??
Nåväl, det blir nog bra i slutändan.

Har svågern och blivande (?) svägerskan här. Vi drar nämligen till Teneriffa i morgon bitti, snortidigt och smidigast lösning var att de sover över. (Och ser till att vi kommer iväg i tid i morgon.) Har pratat med dottern idag och gratulerat henne på 13-årsdagen. De hade regn på Teneriffa idag, tyvärr. Men det går väl över. I morgon vid lunch landar vi och det ska bli kul att få träffa dem igen.
Har lite kvar att packa...

Hejhej!

Dagens steg...

Hmmm, då menar jag måndagens steg.

Antal: 10866 steg

Distans: 7,6 km

Ska försöka skriva in mina steg här varje dag.

Punka!

I dag började allt så bra. Redan kvart i åtta spände jag fast Albin i barnstolen för att köra till frukosten på dagis. Det var riktigt tidigt för att vara mig. För bra för att vara sant... När jag körde ut från vår gata tyckte jag att bilen kändes konstig att köra. Den drog så åt höger. Men annars var det inget konstigt. Lämnade Albin och kollade sedan bilen och jajamensan, det var punka på höger framdäck... Grrrrr!! Tur i oturen så stod vår andra bil kvar hemma (Har svärföräldrarnas bil också nu när de är borta) Gick hem för att ta den. När jag nästan var hemma såg jag att grannens lilla hund var ute och sprang. Den hade rymt så jag fick knacka på och meddela dem det. (och inte fick man ett tack för det) Det innebar att jag givetvis blev sen till skolan.

Har varit hos frissan idag. Vet inte om det blev bra eller inte...Men det blev dyrt i a f. (För att jag köpte en hårprodukt som var nästan lika dyr som själva klippningen) Mitt hår är på utväxt nu och har kommit till en besvärlig längd. Luggen är helt hopplös! *väx väx väx...*

Nu på kvällen hoppade jag in och jobbade ett par timmar. Det kändes bra. Man gör ju ändå inget vettigt hemma... (Har massor med skolarbete, men förtränger dem.)

Teneriffa!

Idag har jag skickat iväg de stora barnen till Teneriffa med farmor och farfar. Körde dem i morse kl 4.30 till flygplatsen. Senare på em ringde de och meddelade att de hade 25 grader varmt och solsken. Visst blir man lite avundsjuk när man går här och fryser. Men om en vecka blir det vår tur. Då drar vi till Teneriffa vi mé!

I dag har jag och maken röjt här hemma. Släng, släng ,släng....Nu ska det bli andra bullar...Måste rensa ut här hemma! Ska läsa lite i min Rensa i röran med Feng Shui - bok. :-) Jag måste få plats med mina skor i min Walk in closet. (Om man nu kan kalla det för en sådan? Har ingen bild på den, kanske kommer så småningom.)

Sedan har jag och Anna varit ute och gått med stavarna. Har stegräknaren på och vi ska tillsammans gå till Kina. (Hur långt är det dit, tro?) Vi har varit duktiga för vi var ute och gick i går med...

Min nya fina presentationsbild...

Har äntligen fått hjälp med att få min nya presentationsbild på plats. Tack, kära Patrik! Den första bilden har jag med för att jag har många vänner och älskar mina vänner (och för att jag älskar Vänner, tv-serien). Nu kan man ju tro att de andra bilderna är från New York, men det är faktiskt från Chicago. På bild nr 2 kan man se maken med barnvagn och de stora barnen. Bilden på Kaffe Latte för att jag älskar kaffe!!!

RSS 2.0