I´m alive!

Har bara inte haft nåt skojsigt att blogga om. ;-)
Men man kan ju blogga om - ingenting!

Jag har i allafall jobbat och jobbat och jobbat. Och de dagar jag inte har jobbat så har jag varit med familjen ute hos svärföräldrarna. (Det är där min familj häckar när jag jobbar)
Just nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska sova hemma. De andra är hos ovannämnda. Men fy för att ligga där och svettas tre stycken i en och samma säng (jag och två barn, och maken och ett barn i den andra sängen) när man kan sova hemma ensam i en dubbelsäng och sedan åka ut i morgon lagom till frukosten. :-) LYX!!!

Några bilder kan jag bjuda på...

Siri och Albin i hallonbuskarna!Albin tvättar håret!
Störa pappa när han är på sista sidan i Stieg Larsson boken...


Besviken...

För 2400 kr kan man göra mycket.

Man kan köpa en massa fina kläder.
Man kan köpa grejer till hemmet.
Man kan lägga det på en välbehövlig resa.
Man kan göra 2 storhandlingar i mataffären.

Det är ca 1/3 av min lön...

Men somliga lägger det på fortkörningsböter...

Inga namn nämnda... (Men det var inte jag)

Sovgäster!

Måste visa lite bilder från häromdagen. Kompisen Milla och hennes två små tjejer kom hit och sov över.


Busarna Albin och Amanda. Tre dagar skiljer dem åt...Sov nu! Klockan är mycket!Vill inte sova, mamma!


Kollar läget i klädkammaren!


Det var jättetrevligt, Milla att ni kom och sov över. Nästa gång hoppas jag att du och jag hinner prata lite mer med varandra. ;-)

Back home again...

Nu har maken kommit hem från USA. Han var efterlängtad! (Eller kanske det var innehållet i väskan som var mest efterlängtad?)


På flygplatsen:


Har du nåt i väskan, pappa?
Till mamma! (Mammas favvomän, Hilfiger och Klein ;-) )


Till Albin!Stora barnen fick spel och kläder.


Hihi, tur att man är gift med en man som gillar att shoppa! :-)
Thanx!!

Polispådrag...

Var förbi jobbet en sväng på kvällen och jag och kollegan stod och pratade lite då en mysko man kom in. "Men", sa jag. "Han måste vara påverkad eller nåt". Han var inne och snurrade en gång. Sedan kom han in igen och jag är nästan hundra på att han stoppade en godispåse på sig och försvann ut. Utanför höll han och en annan snubbe på att greja med en bil som inte ville starta. "Men, herregud, han ska väl inte köra, eller? Ska man ringa polisen?" sa jag. Vi stod någon minut och tittade på männen som höll på utanför då det plötsligt svänger in en polisbil på området och två polisen kommer in och ska handla godis. Hur höga är oddsen egentligen? Jag sa till poliskvinnan att de skulle kolla upp den mysko mannen för han verkade drogad. Rätt som det var så fick han igång bilen och tänkte dra därifrån och då fick poliserna bråttom och hakade på.  Säkert en 20-30 minuter efter fick vi se att polisbilen körde mot stan igen med den mysko mannen i baksätet, hehe... Det händer allt grejer här i vårt lilla samhälle... ACTION!!!


Hemma igen...

...barnen alltså! :-)
Nu är det full rulle och massa (o)ljud. Men det är härligt!!

Jag har haft kollegan här och hennes syster på middag och fika. Jättetrevligt!

Lite mera bilder från min Photoshoplek:
Fixa-mig-själv-dagen.

Låg i sängen och surfade på Internet ända till klockan 5 i morse...
Blev väckt utav telefonen kl 10 och har då en säljare i luren som undrade på bred skånska om jag ville nappa på ett erbjudande från tidningen Amelia. Jättefina premier utlovades... Jag sa att jag fortfarande väntade på premierna från förra prenumerationsomgången, och att det gått jättelång tid sedan jag betalade räkningen (sedan ska det bara ta några veckor innan premien kommer) Så någon premie går inte att locka med. Tack å hej!!

Blev något snopen när jag senare hämtar posten och där i lådan ligger.... just det, premien från Amelia...hehe.
- en skitful bajsbrun väska, men ett ganska så snyggt halsband med tillhörande örhängen. Ja ja, gratis...

I dag passade jag på att ha en liten "egen dag". Jag har färgat håret och avlägsnat hår på benen. Sånt som man i normala fall inte har mycket tid över till att göra. Sen frukost och nu vet jag inte vad jag ska göra. Måste erkänna att jag är lite rastlös. Barnen kommer någon gång i kväll från farmor och farfar. Längtar efter dem. Det är sååååå tyst utan dem.

Ska jag stryka kläder eller dammsuga nu?
Hmmm, tror jag ska ta ett tag med Mr Electrolux.

So long!


Lite lek med photoshop...

Hejhej!

Har varit i Göteborg idag och kollat lite om det fanns nåt kvar på rean. Det fanns det faktiskt, men jag höll i plånboken. Det blev visserligen en jacka/kavaj eller vad det nu heter. Nedsänkt från 999 kr till 349 kr. (Me like!!)

Sitter här nu i min ensamhet och testar Photoshop lite. Försöker lära mig hur man gör ramar. Det går väl sådär.

Så här såg det ut häromdagen efter att maken hade klippt häcken...

Hihi, jag får jobba lite på det här. Det blev ju sådär snyggt...
Gräsänkling...

och har lämnat bort barnen några dagar...

Fastnat vid Youtube och här bjuder jag på en godbit till


Måste erkänna att jag är helt Abba tokig... Det går aldrig över!

Look here...

I just lööööv Intenet!

Kolla här, visst blir man glad?Fredag...

Efter en intensiv jobbvecka har jag nu äntligen 8 dagar ledigt. Tyvärr åker maken bort i morgon till Boston och North Hampton, USA. Jag och barnen får stanna hemma då flygbiljetterna var alldeles för dyra och för att resan (utbildning) kom för snabbt inpå. Har nu i kväll suttit och skrivit på min shoppinglista som jag ska skicka med. Hela tiden kommer jag på något nytt att skiva till... hehe....

Jag ska få några dagar för mig själv nu i veckan för barnen ska till farmor och farfar. Det ska faktiskt bli skönt. Jag har inte sovit så bra de sista dagarna och så har jag en del projekt som jag ska ta itu med...

Vi har ätit kräftor här i kväll. Det var mumsigt.... en flaska vitt har slunkit ner också. Jag måste erkänna att jag är lite på pikalurven just nu...

Hejhej!

RSS 2.0