Torsdag 30 juli

Sååå himla typiskt... att Facebook ska bli betalsida... Jag är så glad att F B finns nu när vi ska flytta utomlands så jag kan ha kontakt med de här hemma. Men nu kommer väl många skippa F B.
Jag kommer hänga kvar! Tycker att 20 kr/mån (vad jag har hört det ska kosta) inte är så farligt. Det är det värt för att få ha lite kul om dagarna. Och vad förresten är gratis nu förtiden? Men vad pengar man kommer tjäna på F B då! Med så många miljoner användare...

Jag hoppas hoppas hoppas att alla mina vänner stannar kvar på Facebook! Pliiiiiis!

...

* Varit i stan och köpt present till kompisen - check!
* Fyndat på rean, två tunikor/klänningar - check!
* Slängt återvinning - check!
* Lämnat tillbaka filmerna - check!
* Powerwalkat med Sussi - check!

Barnen meddelar att de kommer hem i morgon så det blir en ensam natt igen. :-)

Dessa fick följa med mig hem från MQ:s rea!


Onsdag 29 juli

En bra dag idag...

* Fixa benen- check!
* Betalat räkningarna - check!
* Färgat håret - check!
* Städat badrummet - check!
* Sagt upp medlemsskap Lärarnas Riksförbund - check!
* Sagt upp medlemsskap Lärarförbundet - check!
* Avslutat försäkringar i Svenska Lärarförbundet - check!

Guuuud, va ja é bra!


Glömde säga... jag är barnledig!! Alla ungarna hos farmor och farfar!!!!

Måndag 27 juli

Kom i säng i hyffsad tid igår men barnen har inte fått någon ordning på sovtiderna. Fabian satt hela dagen igår och spelade nåt tv-spel online. Han var bara nere och åt, typ. När jag gick och la mig vid 23.30, så slutade han att spela och kom nog på att han var hungrig, men han vågade inte gå ner och äta. Matilda kom hem från en kompis vid 00-tiden och då passade Fabian på att gå ner och äta. De satte på Vänner- DVD:n medan de åt och sedan satt de och garvade högt. Jag försökte sova men övervägde ett tag att gå ner och titta jag med för jag är barnsligt förtjust i Vänner... Men, nej... någon gräns får det väl vara...

La fram träningskläderna innan jag la mig igår och satte klockan på 8. Men när den ringde så var jag jättetrött och så hörde jag hur regnet smattrade mot rutan. Så valet var enkelt... soooovmorgon!

Vaknade igen vid 9.30-tiden. Skakade liv i ungarna, som givetvis var ännu tröttare...

Pappa ringde på fm och undrade om vi skulle fika. Någon timme senare kom han förbi med fikabröd. Trevligt!

Sedan skickade jag Matilda till affären med en matlista. Hon tog lillebror med sig till affären. Jag passade på att para ihop strumpor och städa lite. Matilda kom tillbaka och jag synade kvittot. (för att ge henne de pengar hon hade lagt ut)
Kunde konstatera att det är en miljömedveten tjej vi har. Ekologiskt för nästan hela slanten...
-Ekologisk Falukorv- dyr!
-Ekologisk flytande honung-jättedyr!!

Hihi... Matilda är honungsmissbrukare så jag bannade henne att hon inte skulle klämma för hårt på den här tuben (eller vad det nu är) Utan jag hoppas den räcker minst en vecka...

På kvällen kom min f.d arbetskamrat och vän hit och fikade. Det var skönt att få prata av sig lite. Lilleman var jättejobbig ett tag men tillslut somnade han och jag fick lite lugn och ro.

Förresten... måste berätta om familjen S-G som kom hem från USA igår. Vet inte när de la sig i går men Anna berättade att de hade vaknat i dag och låg i sängen på övervåningen och gissade vad klockan kunde vara. Kanske runt 9.30 eller 10.00, trodde de. Sedan gick de ner för att titta efter... Då var klockan 15.45!!! Anna ringde mig 15.55 och var helt förtvivlad! De skulle få främmande kl 18 och så vaknar hela familjen kl 15.45! hihi.... Panik!

Söndag 26 juli

Vaknade kl 9 och kunde konstatera att jag har sovit hela natten utan att vakna. Men så har jag ju inte legat och knött med barnen i natt heller. Det var nämligen så att jag tvingade Matilda att titta på filmen "Ghost" igår, ni vet den gamla från 1990 med Patrick Swayze och Demi Moore. Den började ju kl 23.30 och slutade kl 2. Fabian kom ner och såg slutet han med. Detta resulterade att ingen av barnen ville sova i sina sängar... Så barnen, alla 3 fick ligga i dubbelsängen och jag i Matildas säng. Det gick ju det med. Lilleman vaknade inte en enda gång... Skönt!

Fixade lite middag åt familjen S-G som kommer från USA idag. Tänkte ställa in grytan så de hade maten färdig när de kom hem. När jag var på väg över med maten så kom de hem precis med Taxi. Härligt att allt är återställt nu. Albin, Elsa och Siri började genast att leka. Anna och Mikael var helt döa. De hade inte sovit någonting på vägen hem.

När familjen S-G stängde dörren om sig för att sova lite så åkte Matilda, Albin och jag till IKEA för att köpa flyttlådor. Det var ett mycket snabbt besök, ett av mina snabbaste faktiskt. Handlade bara lådor, ett packe batterier och så mat, köttbullar, frysta pannkakor, pizzabit och korv! Bra att ha i frysen!

Hem och började packa ner porslin. Kaffeservisen åkte ner först. Funderar på hur jag ska göra med den servisen. Jag gillar den inte. Den är inte mysig att dricka kaffe ur. Men den är för fin för att skänkas bort. Hmmm, vill nog sälja den, men jag får fundera lite till...


Lördag 25 juli

Vaknade redan kl 5.30 av, ja av vaddå? Jag undrade om maken hade gått och lagt sig för när jag gick och la mig så satt han fortfarande uppe och jobbade... Var uppe och tittade och visst, maken låg i sonens rum och sonen låg bredvid mig, den stora sonen alltså.

Gick upp vid 8-tiden och då höll maken på att packa. Sedan skjutsade jag honom till flygplatsen för han ska åka till Miami först och sedan till Los Angeles och blir borta i 10 dagar. Både skönt och jobbigt på samma gång. Skönt att det blir lite lugnare hemma, bara jag och barnen och då brukar jag lugna ner mig och inte stressa så. Jobbigt för det är så mycket nu med flytten och allt.

I dag skrev vår hyresgäst på kontraktet. Den första oktober flyttar det in en familj här med två små killar. Det är bekanta till oss som ska flytta hit och det känns jättebra att det blev så. Tryggt att veta vem det är som ska bo här. :-) Nu är det bara vårt hus i Boston som fattas.


Fredag 24 juli

Gruslasset kom kl 8 i morse! Med stor skicklighet backade Håkan in lastbilen och sedan släppte han ut gruset helt perfekt. Wow, vilken skillnade det blev. Så ljust och fint!










Fabian satte sitt signum, ett Z:a

Torsdag 23 juli

Ösregn nästan hela dagen. Möte med banken på em. Både jag och Patrik blev förvånade över den smått hispiga banktjänstekvinnan. Hon velade hela tiden med sina papper... "vad la jag papprerna nu igen då? Ojoj... nämen, här är dom ju. Hur hamnade de där?". Typ så där... velpotta... och sedan var vi kvar lite på banken för att sätta in pengar och så och då hörde vi hur de började prata om oss där bakom skärmarna. Då var Patrik tvungen att ropa in till dem att vi fortfarande var kvar i lokalen så de inte började prata skit om oss... (det har de ingen anledning att göra, men man vet ju aldrig)

I a f... nu snart kan vi avslöja vad vi har gjort för något. Hintade lite i ett tidigare inlägg...

Sedan hem och det hade slutat att regna och då var det bara att sätta på sig gummistövlarna och gå ut. I morgon kommer det stora gruslasset, allt ogräs och gammalt grus bör vara borta då...




Tisdag 21 juli

Middag hemma hos kompisarna.
Grillat med klyftpotatis och rotfrukter.
Sallad
Glass och godis.
Vin och Cognac...

Gissa vem som var både mätt och full när hon kom hem?

Ett tips: Blanda inte Rosévin, rödvin OCH Cognac... det mår man inte bra av...

Men gott var det! :-)


Tyvärr inga kort på värdinnan Lotta och på maten... (sorry)

Fabian och Mats...


Grllmästaren, Henrik...


Albin och Isak...

Måndag 20 juli

I dag var Patrik och jag och tittade på grus till vår grusgång. Äntligen, för det har inte funnits så mycket grus att tala om på vår gång. Vi har inte heller kunnat enas om vilket grus vi ska ha. Jag vill ha ett ljust grus, helst vitt om det hade funnits, och Patrik vill ha rött grus som vi har haft förut. Jag vann!!!

Gruset som det blev är inte kritvitt, utan mer sandfärgat - åt det ljusa hållet om man kan säga så?

Det kommer bli så snajsigt.

Sedan köpte vi en ny gräsklippare... den gamla la av för någon vecka sedan. Men ingen sorg över det. Den var säkert 20-25 år gammal. Precis när vi kom hem med den nya klipparen ringer svärfar och säger att han har fått igång den gamla... hihi...
Det blev ingen åkgräsklippare som vi hade planerat, dels för att det känns dumt när vi ska åka iväg och dels för att det är lite trevligt att gå och klippa och med den här nya så slipper vi gå och tömma uppsamlaren, så då blir det inte så jobbigt. (och dels kostar en åkis så himla mycket)


Söndag 19 juli

Loppis idag med!  Inte lika mycket folk som igår, men vi är helnöjda. Vår familj fick in ca 7500 kr. Svärföräldrarna ca 4000 och kompisarna ca 5000 kr. Kul att få en slant för det man faktiskt inte behöver, men inte vill slänga. :-)

Fick en del grejer över och svärmor tycker vi ska ha en liten loppis till. Få se om vi hinner det...


Lördag 18 juli

Loppisdagen!

Hade fixat det mesta igår men vi var på plats redan kl 8. När det var ca 15 minuter kvar tills vi skulle öppna (kl 10.00) så kom de första kunderna. Sedan rullade det på! Det kom jättemycket folk hela tiden och det var verkligen skitroligt. Alla tyckte det var en kul idé och lokalen och läget var super! Kläder gick jättebra att sälja och det var ju det jag hade mest utav. I morgon fortsätter vi och hoppas det kommer lika mycket folk då.

Mycket folk...


"Vår sida"...


"Kompisarnas sida"... (osäker om båten var till salu...)



Min roliga dotter igen...


Fullt på parkeringen...

Fredag 17 juli

I dag är vi hemma och städar/packar/rensar till loppisen som är i morgon. Mycket saker har vi fått ihop. Undra om det kommer mycket folk då. Hoppas det.

Onsdag 15 juli

Upp och äta den sista frukosten med famijen S-G här i Boston. Sedan utcheckning  från hotellet. In med all packning i bilen. Våran planerade träff med mäklaren avstyrdes då huset han skulle visa inte var nåt för oss. Vi drog ner på stan där Patrik skulle ha en träff med sin chef. Vi följde med till kontoret och hälsade. Fick en rundvandring och det bästa är att kontoret ligger mitt i smeten, alldeles på shoppinggatan, den bästa. :-) Me like!

Lämnade maken på kontoret så han fick jobba några timmar. Familjen S-G och vi andra gick på stan, fikade och gick till parken. Sedan började det dra ihop sig för att bege sig till flygplatsen för oss och familjen S-G åkte tillbaka till Connecticut för ytterligare två veckor. Vi väntade och väntade men maken ville inte dyka upp. Jag ville inte heller ringa och störa, men när det verkligen började bli dax så kunde jag inte hålla mig. Visst, maken dök upp tillslut och vi kunde åka. Först för att lämna tillbaka hyrbilen och sedan till incheckningen. Allt gick bra. Förutom att precis när vi hade sagt "hejdå" till familjen S-G så tyckte jag att Albin såg lite konstig ut. Visst, killen har ju feber. Jättevarm och alldeles glansig i ögonen. Toppen! Fick i honom Alvedon på flygplatsen och hoppades att vi inte skulle bli nekade ombordstigning, med tanke för "svininfluense-skräcken".

På planet visade det sig att vi inte hade fått platserna bredvid varandra och efter en lång stunds trixande och bytande var vi nästan nöjda... (damen bredvid Patrik och Albin ville inte byta med mig som satt bakom henne) så Patrik och Albin satt i hop och Matilda, Fabian och jag satt bakom. Flygresan gick bra. Albin vaknade några gånger och var grinig. Febern var fortfarande hög. Jag var orolig att han skulle kräkas eller nåt så tanten bredvid blev ännu mera störd... men det gjorde han inte...

Efter drygt 6 tmmars flygning landade vi först i Amsterdam och 1½ timmar ytterligare i Göteborg. Skönt att vara hemma igen! :-)


Vy från balkongen/uteserveringen på Patriks kontor...


Rakt ner på shoppinggatan...




Ser ni takterassen? En sån skulle man ha!


Medan Patrik jobbade gick vi andra till parken...

Tisdag 14 juli

 Upp kl 7.30 för att knalla över till kompisarnas rum och gratulera deras lilla tjej som fyller 4 år idag.

Sedan ut för att äta frukost. Vi bytte frukostställe idag för vi var inte nöjda med gårdagens. Detta var lite bättre. Börjar tröttna på amerikansk frukost. Barnen åt bagels med nutella och jordnötssmör på. Hur nyttigt är det? Men som de säger: "Mamma, vi är faktiskt på semester nu", så får man väl hålla med... ät på, kära barn! :-)

Sedan passade vi på att bada i poolen på motellet. Utcheckning kl 11. Patrik frågade i receptionen om vi fick lov att checka ut kl 12 i stället för vi var ju nästan de enda gästerna. Visst, det gick bra, sa tjejen där. Nöjda tog vi det lugnt och badade. Packa kunde vi göra lite senare... Men helt plötsligt (kl 11.15) kom ägarinnan ut och sa att vi visst inte kunde stanna en extra timma. Pust, fick stresspacka och duscha... jättekul! NOT!

Men vi kom iväg och resan till Boston tog bara drygt en timma. Tur det för Albin gillade inte att åka bil idag. Tillbaka till vårt gamla hotell och kompisarna fick rummet bredvid.

Medan papporna och Fabian åkte till stan för att göra "grabb-grejer" som gå till Nike-store och Apple store, sånt som jag i a f dööööör om jag måste in där, så passade jag och Anna med Matilda, Albin, Siri och Elsa på att bada i hotellets pool. I bubbelpoolen fick inga barn under 5 år vara så vi fick sitta på kanten, synd...

Födelsedagsbarnet öppnar presenter...


Äntligen lite "stadsbilder"...


Albin och Siri delar vagn...


Här äter vi på en mysig restaurant... Fabian äter hummer igen. Men den var inte lika god som den förra...


Albin slätar av flickvännen...





Killarna tog lite kvällsbilder av Boston!











Måndag 13 juli

Har sovit rätt så bra i natt. En extrasäng hade vi fått och där sov Patrik = mer space för oss andra...
Gick och åt frukost på ett ställe som hette "Pie in the sky". Vi satt på deras uteservering. Det var ett trevligt ställe men frukosten var inte så god, tyvärr.

Hem och slappa vid poolen. Jag lyckades att nästan bränna mig. Fick i a f fula ränder efter bikinin. Jättefin och varmt väder var det. Häääärligt! Efter lunchen som vi intog vid poolen (frukt, bröd, ost och juice) så åkte vi till en jättefin strand med långgrunt vatten. Det var superhärligt! T o m jag badade! :-)

Hem och slappa lite och sedan gick vi ut och åt på en restaurang med jättegod mat. Fisk igen, såklart. Jag åt svärdfisk, supergod! Hem i hyffsad tid och somnade bums. Jag fick äran att sova i extra sängen. :-)

Hoppla!


Fina hus var det gott om!


Vi och familjen S-G



Min svärdfisk, såg ut som en fläskkotlett... men den var gudomlig god!

Söndag 12 juli

Vaknade stel, har legat som i ett skruvstäd hela natten, precis som de andra nätterna här. Trångt i sängen. Vi fick frukost som snälla Tara hade fixat. Packade ihop oss och sedan var vi i väg tillsammans med Anna, Mikael med barnen. Till Cape Cod! Efter drygt 2 timmars körande kom vi fram till vårt hotel, som var ett Motel. Swimmingpoolen låg i mitten av anläggningen, som var ganska så liten. Vårt rum var rätt så litet, men helt ok. Vi hoppade genast i poolen och barnen tyckte det var jätteskoj. Vi gick ner till hamnen och bokade bord för kvällen och sedan gick vi till stranden. De vågliga tog sig ett dopp. Jag höll mig på land. Lite väl kallt för min smak...

Tillbaka till Motellet för lite uppfräschning och sedan gick vi till restaurangen kl 8. Vi åt jättegod fisk och skaldjursrätter. Fabian beställde en megastor hummer som han tyckte var helt sagolikt god. :-) Min mat var någon smördegsinbakad sak fylld med hummer, pigrimsmusslor och jätteräkor serverat med ris. Jättegott men väldigt mättande.


Poolen låg i mitten av anläggningen...


Det var ca 20 år sedan det sist togs sådana här bilder på Anna och mig...


Kidsen...


Martha´s Vineyard...


Fint fiskesamhälle...


Fabians jättehummer...


Min mumsiga mat...

Lördag 11 juli

Efter frukosten packade vi ihop oss, checkade ut från hotellet och tog sedan bilen till Connecticut där våra vänner Anna och Mikael med barn befann sig. Anna jobbar här i en månad och de bor hos en "arbetskamrat" till henne. Vi skulle också få sova där en natt. Stannade till på en Outlet på vägen men vi hade bara drygt en timma på oss att shoppa där så det blev inte så mycket. Anlände hos Anna och gänget strax innan 16. Tara, Annas kompis bodde i ett stort hus lite ute på landet tillsammans med sina två små barn och en pojkvän. Mycket trevligt folk!

Vi gjorde hamburgare som vi grillade och hade en massa tillbehör till. Mkt smaskigt!

Sedan sov vi alla 5 nere i källaren i ett ordninggjort gästrum.


På väg till Connecticut... Albin äter en jätte-glass...


Hemma hos Tara. Vi grillade hemmagjorda hamburgare. Mycket smaskigt!


Gott på tallriken...


Revenge...


Alla barnen i soffan...

Taras fina hus...

Fredag 10 juli

Upp tidigt och åt frukost. I dag provade jag den hälsosamma frukosten, eller? Scrambled eggs, english muffin och en stor skål med färsk frukt... visst lät väl det nyttigt? ;-) Albin testade också något annat än amerikanska pannkakor, nämligen scrambled egg and bacon. Matilda tog färsk frukt (ananas, melon, jordgubbar och vindruvor) med keso.

Sedan träff med mäklaren Carl igen. Vi åkte tillbaka till ett av de "finaste" områdena där vi också var igår. Fick en visning av en lägenhet, eller vad man nu kallar det för (kanske parhus). Det var ett mycket fint hus, nyrenoverat. Fint kök (som jag tycker är viktigt). Nära till High school, ett av de bästa i Boston (där vi var igår och tittade), nära till IKEA (20 min), nära till shopping, etc. Nackdelen, grannen ovanför, en gubbe på 80-bast och att det bara var 3 sovrum. Dock var undervåningen inredd så där kan vi har gästrum/lekrum. Hyran var acceptabel och alla gillade huset. :-)

Tittade på ytterligare 3 hus, alla fina inuti, men konstigt läge eller en hårt trafikerad gata utanför... Fyyyy, vad detta är svårt. Jag vet att jag har vissa föreställningar om hur huset ska se ut och det stället till med lite problem. Jag har sett framför mig ett hus med en fin veranda utanför ytterdörren. Jag vill också ha trägolv i hela huset om jag fick välja.

När vi lämnat Carl åkte vi först och åt lunch på ett fräscht ställe sedan in till Boston city och tittade lite i affärer. Vi har bestämt att vi inte ska shoppa så mycket som vi brukar för vi vill inte ha hem en massa saker. Shoppa kan vi göra när vi kommer tillbaka. Men barnen köpte solglasögon, böcker, underkläder till Matilda och godis!

Sedan åkte vi till mataffären och köpte upp oss med frukt, bröd, dip, chips, snacks, dricka och vin och sedan åkte vi till hotellet och mölade... Mmmm, såå gott!


Vi i shopping-mallet...


Barnen har köpt nya solisar. Mina är gamla...


Matilda på stan...


I affären... inte så bra bild, men jag vill visa hur många kassor det kan finnas i affärerna. Det
du ser och lika många om inte fler kassor åt andra hållet också...




Mys-mat på hotellrummet...


Poppis med färdig fruktskål med dip i mitten... Gott!!

Torsdag 9 juli

Träff med mäklaren Carl kl 10. Åkte och tittade på 5 hus, tror jag. Det första i a f var ett trevligt hus med många rum, kändes det som (4 sovrum och säkert 3 toaletter) Alla gillade det, utom jag som blev skeptisk mot heltäckningsmattan i HELA huset. Nja, inte på toaletterna och i köksdelen. Men annars, samma matta, visserligen nyinlagd och diskret, men varför heltäckningsmatta under matbordet? Jag tänker genast på den gången när Albin hade magsjuka och kräktes överallt. Då är det inte kul att ha matta... Men tyvärr är huset ett av de bästa alternativen, än så länge...

Vi hade några timmar "fri-tid" från mäklaren och då passade vi på att åka och titta på Newton South Highschool, där ev Matilda ska gå. Patrik och Matilda gick in i skolan och hittade en personal där och de fick sig en liten rundvandring. Matilda blev positiv och tyckte det var en fin skola. Det känns jättebra att hon tycker det. :-) Hoppas vi kan bo i närheten så hon kan gå där för det är en bra skola.

Det sista huset som vi tittade på var en liten "bonus" från en annan mäklare som var med lite under dagen. Det var ett superlyxigt 4-plans parhus där en nyhetsankare med familj bodde. Allt jättefint, granitbänk i köket och parkett överallt, förutom på den översta våningen. Deras möbler var stora och alla tv-apparater var minst 50 tum... Vi tänkte att det skulle bli svårt att möblera det jättestora med möbler från IKEA. Hyran var också lite väl saftig. 4000 dollar/månad (ca 32000 kr) var lite utanför budget. Men det huset ligger ändå på 3 i topp-listan.

Resten var skit. Vissa hus kunde var jättefina inomhus, men såg inte kloka ut på utsidan eller så låg de i ett inte passande område.

Efter allt tittade och körande, (vi har hyrbil) så åt vi mat på ett ställe och sedan åkte vi till hotellet och softade. Patrik och de stora barnen gick och badade i hotellpoolen och jag och Albin kröp ner i sängen.


Mycket bilåkande...


Vy från bilen...

Onsdag 8 juli

Vaknade jättetidigt! Redan kl 6.30 hoppade Albin i sängen... 
Ner och äta en riktigt stadig amerikansk frukost, typ Omelette med toast och stekt potatis eller amerikanska pancakes med massa smör och varm sirap till... man är ju inte hungrig igen förrän sent på kvällen...

Vi mötte vår mäklare Carl och åkte och tittade på några hus med honom. Tyvärr hade han inte riktig koll på husen och vad vi verkligen ville ha, för det var de värsta husen jag kunde tänka mig. Jag vet, de har inte samma standard på husen överallt här, men usch och fy, vilka sunkiga hus. Faktiskt var det inget av de husen han visade oss som vi kunde tänka oss...

När vi kom tillbaka till vårt hotelrum vid 18- tiden var vi så trötta efter att ha suttit i en bil hela dagen att vi inte kom iväg för att äta mat förrän vid 20.30-tiden. När vi kom ut från vårt hotellrum och gick mot hissen mötte vi några män i korridoren. När vi stod och väntade på hissen och tittade bort mot vårt rum såg vi hur två av männen brottade ner den tredje, alldeles utanför vår dörr. De var poliser och de satte handbojor på den tredje. Det var jätteläskigt. Barnen blev rädda så¨vi var tvungna att fråga de i receptionen vad det handlade om. En snubbe från hotellet förklarade att han inte kunde säga något, men vad än problemet var så var det löst nu... hmmm, vad snällt...

Vi tog bilen ner till stan och letade efter en restaurang. Barnen var sugna på pizza och tillslut hittade vi en restaurang. Det var sent, vi var trötta och maten tog väääldigt lång tid. Tror klockan var runt 22.30 när pizzorna kom in. Givetvis var vi för trötta för att äta, så det fick bli "doggy bag"... :-)


Utanför mäklaren... haha, ser nästan ut som om vi gör reklam för Weichert...



Min fina son, Fabian...



Min vackra dotter, Matilda...


Min ehhh,,, roliga dotter, Matilda... (och jag)


Patrik, Fabian och Matilda på hotellrummet...

Tisdag 7 juli

Upp kl 6, duscha och väcka barnen och sedan iväg till flygplatsen. I dag åker vi till Boston hela familjen. Faktiskt var vi i väldigt god tid, t o m innan incheckningen ens hade öppnat. Inte likt oss... ;-)

Flyget till Amsterdam gick 10.30 och flygresan tog drygt en timma. Sedan var det att snabbt förflytta sig till nästa plan och det var väldigt ont om tid. Men vi hann! Fyra av oss fick sitta på samma rad och en fick sitta bakom (jag). Jag satt bredvid några Indier, ett äldre par som var lite förvirrade och kunde väldigt dålig engelska. Jag fick hjälpa dem med kontrollerna till tv:n och att se till att de fick något att dricka. Den indiska kvinnan som satt närmast mig var lite lustig. Hon rapade flera gånger jättehögt, sådana där "fylle-rapar". Första gången jag hörde rapen kunde jag inte lokalisera den, utan jag trodde det var Fabian som la en jätte äcklig rap. Men det var ju tanten...

Landade efter 7 timmars flygning i Boston. Gick direkt och hyrde bil. Det var nästan inga bilar inne för vi hade inte förbeställt, så bilen blev inte riktigt vad Fabian hade hoppats på... han skämdes så mkt så Patrik försökte byta bil, men det fanns inga andra. Jag tyckte inte bilen var så farlig. Sedan programmerade biluthyrningsdamen in GPS:en så den visade vart hotellet låg. Vi körde och körde i säkert en timma tills vi fattade att det inte stämde. Hon hade ställt in den på "rätt" gata, men i fel område. Det blev att vända och köra tillbaka en halvtimma. Tillsist kom vi fram till hotellet och det var helt ok tycker jag.

Jag kraschade i sängen med Albin (för nu är klockan eg 02.30 hemma.) De andra drog till stan för att kolla lite.
Vi hörs!

Vi i vår fina "raggarbil"...




Måndag 6 juli

I säng jättesent och upp jättetidigt.

Läkartid kl 8.30 i Göteborg. Stora förhoppningar om att bli botad i örat. Detta med örat är helt olidligt. Står snart inte ut, på riktigt... :-(  Öronläkaren tittade både i öronen och i näsan med en lång slang med en liten lampa i ändan. Han satte på mig bindel och testade om jag blev yr, tex genom att skaka mitt huvud eller att lägga mig häftigt ner. Sedan fick jag göra riktiga "fylle-test" som att blunda och föra pekfingrarna ihop... Men inget visade något. Tror faktiskt inte att läkaren förstod hur jag menar. Fick en tid för hörselprov om en månad!! Jag blev jättebesviken att han inte hittade något. Trodde att han skulle se att jag hade vätska bakom trumhinnan eller nåt sånt, men han tyckte mina trumhinnor var jättefina... Nu känner jag mig bara deppig och allting är jobbigt. Jobbigt att prata, jobbigt att lyssna. Lyssna på musik är en plåga. Inget kul alls... :-(((

På eftermiddagen var vi hemma och grejade. Fick lite fikagäster och tiden gick fort. Hade några bekanta som tittade på vårt hus för att ev hyra det. Åkte sedan ut till Instön och hämtade barnen som hade sovit över hos farmor och farfar. Sedan gjorde vi nåt helt galet... men det talar jag om en annan gång. ;-)

Söndag 5 juli

Fortsatte att röja och städa. Nu börjar det likna något. Jag är sååå nöjd.

På kvällen fick vi besök igen av Patriks arbetskamrater. Grill och fika och snack till långt in på natten.

Har bara en bild på fördrinken...



och på igelkotten som tittade lufsade runt här...


och på lilla snigel...

Lördag 4 juli

Storrensning här i huset. Vi gick igenom källaren, förråd och gamla banankartonger fulla med diverse saker... Högen till "Garage sale" växer sakta men rejält. Jag rensade bland mina Tupperwareburkar och det var inte lite det... Sååå skönt att bli av med en massa skräp. Faktiskt inte så väldans svårt att slänga. Kanske för att jag är så motiverad i och med flytten...

På kvällen kom min barndomskamrat Mickela med man och barn hit på grilligrill...
Mycket trevligt, som vanligt. :-)

Jag diskar Tupperware!






Fredag 3 juli

Sista dagen på jobbet! Konstig känsla... Tänk att jag inte kommer vara där något mer. Sorgligt att lämna arbetskamraterna och alla barnen. Samtidigt ett nytt kapitel i mitt liv. Mycket spännande.

Köpte lite vin på vägen hem och på kvällen var jag och Albin ensamma hemma för Patrik och barnen var på bio. Vi hade det mysigt, satt ute länge.

känner ni han som inte vill vara med på bild?




RSS 2.0