Solig tisdag

Vaknade i morse av att maken kastar sig upp ur sängen och springer ut i hallen. Vi har försovit oss med en kvart. Inte mycket kanske ni tänker, men på morgon är tiden knapp och en kvart är en lång tid. Matilda kände sig krasslig och ville stanna hemma. Jag tyckte hon kunde försöka gå till skolan för man brukar känna sig bättre efter ett tag. Men hon ringde redan 8.45 och ville hem. Hon är väldigt förkyld. Maken kom iväg sent till jobbet. Han var bla tvungen att gå upp på taket och justera tv-antennen som ändrade riktning i blåsten. Så nu kan vi äntligen se alla kanalerna igen.

Vid 11- tiden kom Lotta och lille Isak hit och vi åt semla. (Dålig karaktär man har) Men det var mumsigt. Sedan var vi tvugna att gå en promenad för att få bort semlan. (Nej, det var så fint väder)

Albin är jättesnorig. Han har varit dålig i magen i går och i dag. Riktiga stinkbomber har han lagt i blöjan. Nu på kvällen såg jag att han hade utslag över hela kroppen, främst på magen och ryggen. Tänkte först att det kunde vara tvättmedlet. Men Patrik trodde mer på matutslag. Funderade på vad han hade ätit och listade ut att det var kiwi-päron purén som han ätit både i går och idag. Patrik kan inte heller äta kiwi så han trodde starkt på det. Det är tydligen vanligt att man reagerar på kiwi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0