Svimmade...

Inte jag då, men min son. Var i skolan och hade precis kommit tillbaka från fikarasten när F:s lärare ringde. F hade svimmat efter de hade tagit stelkrampsspruta. Det var bara att packa ihop sig och ta första bästa buss hem. Men bussen hade precis gått hem så jag fick vänta i en evighet (känns så när man vill hem). Ringde febrilt till svärmor och pappa. Men den ena har aldrig på sin mobil och den andra hade glömt sin hemma...(tssss, dessa gamlingar).  Hämtade F och gick hem och vilade. Sedan kom svärmor och hämtade lilleman, lagade mat och sa åt mig att gå och träna. Typ, har inte du köpt ett träningskort? Gå och träna då!! Hmmm, det är bra, för jag är så seg... Åkte och tränade, gick på bandet och körde typ som långfärdsskridskor (en maskin) Lite cirkelträning. Senare på kvällen gick jag och grannen ut med stavarna. Sköööönt!

Har tappat lusten att plugga igen. Får inget gjort. Vill bara slappa. Känner ingen inspiration. :-( Men det har varit så rörigt med kursen nu. Läraren har varit sjuk och då ska alla uteblivna lektioner pressas in där vi eg skulle vara lediga. Inte bra...


Längesedan...

Vill bara tala om att jag lever...

Det är mycket nu...  Har börjat en ny termin och en ny kurs. Läser nu bilddidaktik 15 p. Verkar roligt men mycket teori med bla barns bildutveckling.

Annars inget speciellt...
Har jobbat idag, (6.45 - 17.00) är lite trött...Gäääääsp!

Återkommer...

Men under tiden kan jag bjuda på några bilder...
Lilleman testar träningsredskapen...

Här med "trampmaskinen" (eller vad den nu heter)
image168

Här med "magtrimmern" (skojig sak...)
image169

... och här är jag bara söt (och kladdig)
image170

Grrrr!

Nätverksanslutningen på min bärbara funkar inte. Den funkade i går kväll, precis innan jag la mig men i förmiddags gjorde den inte det. Sedan fick jag upp ett meddelande om att nätverkskortet inte funkade, var god kontakta Internetleverantör (eller nåt sånt). Satt i världens längsta telefonkö (över 1 timma) samtidigt som jag försökte natta Albin och styra upp de stora barnen. Och när jag väl kommer fram säger den vänliga tjejen att det inte är hennes bord. Jag skulle kontakta företaget som står för rautern. Meeeen, hur skulle jag veta det. Och tror ni de hade öppet så här sent? Grrrrrr! Varför händer det alltid konstiga saker med datorn när maken är bortrest. Det slår ta mig tusan aldrig fel!!!!!En positiv sak är att jag har varit på gymmet idag. Körde cirkelträning + crosstrainern 15 minuter. Puh!
Och innan det var jag och shoppade lite. Hittade på rean två fina blusar. (eller vad man nu kallar det för)


Bortgjord...

Måste berätta om vad som hände mig igår. Ringde till maken som är i England på hans mobil. Slår numret vanligt utan landskod. "Konstiga" englanssignaler går fram. En engelsman svarar. Jag blir så ställd och säger bara "wrong number". Lägger på och ringer upp igen. Samma kille svarar. Då frågar jag "who is this?" Han säger något på skrapig linje och lägger på i örat på mig. Då får jag för mig att maken har tappat sin mobil och någon annan har hittat den. Ringer upp igen, ingen svarar men tillslut går makens mobilsvar igång. Ringer uj

Min dotter...

blir tonåring om en månad! Hjälp, vart tar tiden vägen?

Häromdagen följde hon med farmor till frissan för klippning och så skulle hon få göra en slinga i rosa färg. Hmmm, tja, vi sa ju faktiskt inte hur stor den där slingan fick va...hehe...Nu är hon väldigt rosa i håret och väldigt nöjd förstås, som hon har tjatat. Säkert i ett år...

Här är hon och farmor.

image166

Maken flög till London idag efter att ha varit en sväng i Norrköping . Tror du han fick passet med sig? Nej, det såklart eftersom moi inte hade påminnt honom. Det erkände han själv, hehe.

Nu ligger alla barnen i sängen och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske spela lite Sims? Eller gå upp och titta på Sex and the city på datorn i sängen. (Har börjat om på S a t c-boxen)


Här kommer en bild till på "lilla" stumpan:

image167

Jag är elak...

Fattar inte att min käre make står ut med mig, helt ärligt...
Har suttit med en hemtenta hela dagen och när P kom hem i kväll så fick han sig en avhyvling. Jag har kallat honom för det värsta du kan tänka dig. Jag sprang ut (endast iförd tunn tröja och birkenstock) och slängde igen dörren i protest. (i protest för vad??) Jag har bett han dra åt H---vete! (Allt detta pga stress, jag klarar inte av stress)

OCH ändå är han så snäll och gör te åt mig och kommer med koppen till skrivbordet där jag sitter. Hmmmm!
Så snäll är aldrig jag.

MEN nu ska jag vara så snäll och lägga ut bilderna från vår jätteroliga nyårsfirande!

Håll till godo...


God mat!

image160

Värdparet
image161

Nu börjar showen...
(höll på att missa tolvslaget)
image162

Snygg vinkel
image163

Kareokee.
..Elvis Presley....Yeeeah!
image164

Hmm, jag tror att ord är överflödiga... Här är vi bra i gasen!
image165

God fortsättning!

Grattis till min blogg!! Min blogg har fyllt 1 år!!

Jag och familjen har varit och firat en av de roligaste (om inte roligast) nyårsaftonen någonsin. Var hos kompisarna tillsammans med tre andra familjer, åt och drack otroligt gott. Sjöng kareokee, dansade och gjorde bort oss (inför barnen). Men va f-n, man måste få ha skoj och leva ut fastän man är vuxen, eller hur? Höll på till kl 04.00. Gick upp (sov över) kl 12, åt frukost, tog en tablett och gick och la mig igen. Kände oss redo att köra hem vid 16-tiden.
Bilder kommer senare...

RSS 2.0