Ute och festa torsdag!

Inget spännande på morgonen. Gick upp kl 7 och sov eftermiddag mellan kl 9.50-11.15. Över till grannen på kaffe kl 11.30-13.20.  Sedan laga mat och göra mig i ordning för min "utekväll" med Lotta.

Duschade och faktiskt sminkade mig lite! Kl 18.15 kom Lotta och hennes man förbi och hämtade upp mig. Vi  hade bestämt att vi skulle åka till "Ölkällaren" för där är mysig och så har de gratis buffé. Sa till hennes man att vänta till vi hade checkat att det var öppet. Vi steg ur bilen och gick till entrén. Skylten sa att: Torsdagar öppet till kl 23.00! "Vinkelivink" till Henrik som åkte iväg. Vi tog de tre stegen ner för trappen och drog i dörren! Låst! Lotta prövade också: Låst! Va F-n! Det kan väl inte vara stängt? Vi gick runt huset och in i restaurangen som "tillhör" Ölkällaren. Nej, det var stängt för det hade varit för dåligt med folk den senaste tiden. :-(

Bestämde oss för att gå den säkert två kilometer långa vägen till nästa ställe. En trevlig krog, eller vad man nu kallar det för. (Den med Elena Paparitzou på väggen) När vi äntligen kom dit talade en skylt på dörren om att det var abonnerat från kl 15.00! Nämen, det kan ju inte vara sant! Men det var inte en kotte där inne! Stack in huvudet och frågade om det fortfarande var abonnerat! - Nej, de gick precis, ni kan komma in! -Tack, det var bra! Satt där och drack 3 glas vin (eller var det 4?) Var det enda personerna (förutom personalen) som var där. Kändes inte så roligt.

Strax innan kl 21 gick vi vidare till O´Learys. (Stavas?) När vi kom dit mötte vi en massa personer. Det visade sig att Frölunda matchen precis hade slutat. Så åter igen var vi de enda som var där. Beställde en Irish Coffé och ett glas vin. Det var jättetrevligt i allafall!. Hade gärna suttit några timmar till, men var tvungen att passa bussen!.

Sitter här och försöker stava. Det är  megasvårt!! Hehe!

Har inge mer å skrive!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Härligt att få lite vuxentid! Synd att ni inte fick lite kul att titta på också! ;-)
Fick du sovmorgon idag då?
Ses på tisdag! Ska bli såååå kul!

2007-01-26 @ 08:53:30
URL: http://ulrikasarnblom.spaces.live.com/
Postat av: Milla

Suck...Helt dött i Kungälv altså men gott med några glas vin :-)
Söt bild på barnen :-) La in en bild i min blogg nu..Jag kunde :-)
Kram

2007-01-27 @ 00:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0