Sjuk!

Tre dagar efter att ha kollat öronen på VC blir Albin sjuk. Febern började precis när vi kom hem från Morsdagsmiddagen hos P:s föräldrar. Lilleman grinade och tog sig om örat...typiskt också. Och så har han säkert smittat ner alla på middagen också. Gav han Panodil och då blev det bättre. Vi sov så där den natten. Han vaknade flera gånger och var orolig. Men igår var han bara varm så jag ringde aldrig VC.

De ringde från jobbet och undrade om jag kunde hoppa in ett par timmar. Pappa kom ner och var barnvakt. Albin fattade misstanke med en gång pappa kom och började storgråta. Hmm, inte så kul att gå iväg då. :-( Men det hade gått bra.

Var på fotbollsmatch igår kväll. Matilda spelade och de mötte Mölnlycke borta. Det var en jämn match, fast Mölnlycke hade övertaget första halvlek. Men vi gjorde mål i början av andra halvlek och det var Matilda som stod för det!! Det är så otroligt roligt att titta på när barnen spelar. Adrenalinet pumpar och det är en otrolig stämning.

I dag ringde jag VC och fick en tid nu på fm. Skönt att få veta om det är örat eller inte...Han har hög feber på natten men blir bättre under dagen.

Dagens bild: Storebror e´bäst!!

image88

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0