Torsdag 9 juli

Träff med mäklaren Carl kl 10. Åkte och tittade på 5 hus, tror jag. Det första i a f var ett trevligt hus med många rum, kändes det som (4 sovrum och säkert 3 toaletter) Alla gillade det, utom jag som blev skeptisk mot heltäckningsmattan i HELA huset. Nja, inte på toaletterna och i köksdelen. Men annars, samma matta, visserligen nyinlagd och diskret, men varför heltäckningsmatta under matbordet? Jag tänker genast på den gången när Albin hade magsjuka och kräktes överallt. Då är det inte kul att ha matta... Men tyvärr är huset ett av de bästa alternativen, än så länge...

Vi hade några timmar "fri-tid" från mäklaren och då passade vi på att åka och titta på Newton South Highschool, där ev Matilda ska gå. Patrik och Matilda gick in i skolan och hittade en personal där och de fick sig en liten rundvandring. Matilda blev positiv och tyckte det var en fin skola. Det känns jättebra att hon tycker det. :-) Hoppas vi kan bo i närheten så hon kan gå där för det är en bra skola.

Det sista huset som vi tittade på var en liten "bonus" från en annan mäklare som var med lite under dagen. Det var ett superlyxigt 4-plans parhus där en nyhetsankare med familj bodde. Allt jättefint, granitbänk i köket och parkett överallt, förutom på den översta våningen. Deras möbler var stora och alla tv-apparater var minst 50 tum... Vi tänkte att det skulle bli svårt att möblera det jättestora med möbler från IKEA. Hyran var också lite väl saftig. 4000 dollar/månad (ca 32000 kr) var lite utanför budget. Men det huset ligger ändå på 3 i topp-listan.

Resten var skit. Vissa hus kunde var jättefina inomhus, men såg inte kloka ut på utsidan eller så låg de i ett inte passande område.

Efter allt tittade och körande, (vi har hyrbil) så åt vi mat på ett ställe och sedan åkte vi till hotellet och softade. Patrik och de stora barnen gick och badade i hotellpoolen och jag och Albin kröp ner i sängen.


Mycket bilåkande...


Vy från bilen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0