Boston!

Nu är vi äntligen framme i Boston, installerade i huset. Vi har kört fram och tillbaka till IKEA. Vi har skaffat iPhone (jag, Matilda och Fabian), ett måste här för Internet har vi inte ännu. (Vi lånar grannens Internet lite och hoppas att de inte märker något.) Vi har köpt dammsugare och strykjärn.
Matilda skulle ut på en liten promenad i området nu ikväll. Jag höll på här hemma och Patrik hade åkt till IKEA (igen). Slängde en blick på telefonen och såg 3 missade samtal från Matilda. Jag ringde upp, men inget svar. Började ana ugglor i mossen. Patrik ringer från bilen. Han har pratat med Matilda och hon är vilse någonstans i området. Han säger till henne att knacka på hos något hus. Det gör hon och Patrik förklarar situationen för damen i huset via telefonen. Hon är så snäll och kör Matilda hem. Det var verkligen snällt.
Vi har tjingat på grannarna också. Rätt över oss bor Miriam och Avi, ursprungligen från Israel men har bott i huset här i 27 år. Jättetrevliga! De skulle bjuda på middag någon gång sa de. Det ser vi fram emot.
Nej, nu är klockan jättemycket och vi ska till skolkontoret för registrering i morgon kl 10. Hoppas att barnen kan börja skolan snabbt nu.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Wow! Det känns så overkligt att ni är där och att eran vardag nu är där! Det låter som att allt gått bra, även om ni fått stressa en hel del med IKEA m.m. Det är väldigt roligt att följa er på bloggen och på fb. Jag önskar er all lycka där över!!! Kram Lisa

2009-10-05 @ 09:36:03
URL: http://lisasbilder.blogspot.com
Postat av: Mimmi

Välkomna, och hoppas ni kommer trivas. :o)

2009-10-05 @ 21:14:36
Postat av: Helena

Lisa: Mmmm, helt otrolig känsla. Det känns kul att kunna dela med sig av allt som händer här via blogg och Facebook. Hoppas ni har det bra också. Kram!



Mimmi: Tack! Vi stortrivs redan. Längtar till vardagen bara. Allt tar sån tid att fixa. Hoppas vi kan träffas snart.

(Nu vet jag var IKEA ligger... ;-) )

2009-10-06 @ 15:34:37
URL: http://butterflymom71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0