Söndag 18 oktober

Helgen har gått fort, som vanligt...
I går kom vi inte iväg hemifrån förrän vid lunch. Vi tänkte leta upp en "Yard Sale" här i området som jag trodde skulle vara då. Men den hade tydligen redan varit. Men när vi åkte lite till så såg vi några barn i en trädgård som hade en massa leksaker ute i trädgården och med en skylt som sa att det var "SALE". Vi stannade och släppte ut Albin. Men det fanns bara tjejsaker (Barbies, dockhus mm) och Albin gillar mest bilar (varför är det så?), så han ville inte ha nåt. Men en tjej sprang in i huset och kom ut med en låda med 6 mindre bilar som hon ville sälja, och om vi köpte för $1. :-) En vart nöjd i alla fall...
Sedan åkte vi till det stooooora shopping centret i Natick, ca 20 minuter härifrån, det vi var på förra helgen också. De stora barnen var hemma. Vi hittade en soffa som vi bara måste ha!! Sååå praktisk och fin. Inte för fin, utan mer modern mysig... Men som vanligt när maken är med så ska det funderas, räknas, mätas osv. Så det blev inget köp, fast den trevlige säljaren trodde han hade halva inne... Nåväl, soffan heter "Lovesac", eller företaget heter så.
http://www.lovesac.com
Hur smart som helst...
Hem och hämtade barnen och sedan åkte vi till en svenskt familj som har bott här i Boston i flera år nu. Det var superkul att få komma ut lite och träffa andra. De bor bara 15 minuter härifrån. När vi kom fram blev vi nästan chockade. Vilket hus de bodde i!! Sååå superfint! Jag vill också bygga hus här. :-)
Middagen var både god och väldigt trevlig.
Söndag: Vaknade redan kl 6 och låg vaken i en evighet. Tur att man har iPhonen att "leka" med när man vaknar sådär. Somnade om tillslut och vaknade alldeles för sent istället. (Kl 10)
Käkade frukost och sedan ringde Anna, Mats och svärföräldrarna på Skypen. Det är så trevligt att prata gratis (hatar när man är stressad över att det är sååå dyrt att ringa härifrån)
Åkte sedan iväg igen för att visa Fabian soffan vi tittade på igår. Men först åkte vi till en annan möbelaffär som var helt otrolig!! Äkta amerikansk stil med show, dans och sång...
Visade Fabian soffan vi är sugna på också. :-)
Hem till stackars Matilda som suttit hemma med läxor hela dagen. :-(
Vad har ni gjort i helgen?

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej! I helgen var vi i Sundsvall och tjejerna tävlade i en stor Street-tävling. Tågresa på över 11 timmar upp pga förseningar och lokfel... hade kunnat vara i Thailand på den restiden.



En lyckad tävling där Olivia kvalade in till SM-klass :)



På hemvägen åkte vi samma tåg som Foppa.



Kul att läsa om ert nya liv. Ser fram emot att få komma och hälsa på ...



Kram Ulrika och Nova

2009-10-21 @ 10:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0