Mera hus...

Igår husvisningar idag husvisningar eller "Open house" som det heter när man inte behöver boka tid för visning.

 

I går 2 hus, idag 4 st.

 

Det är skitjobbigt att inte veta vart man ska bo och det börjar bli bråttom. Det är bara lite drygt en månad kvar nu tills det bör vara fixat. Då, i början av juli åker jag och barnen hem till Sverige. Patrik stannar kvar hela juli ut. När vi kommer tillbaka hit runt den sista augusti så har vi bara en-två dagar på oss att flytta ur huset här.
Lite stressande, jag vet!!!

 

Husen vi har tittat på har varit av blandad sort. Två av husen var helt nyuppförda, jättefina såklart. Blev förstås jättekär... Men tyvärr liiiiite över vår prisklass... Ett hus var mysigt, men behövdes fräschas upp lite, ett var för litet och ett "inte att tänka på, dåligt skick"...

 

Svar från banken har vi inte heller fått. Detta p.g.a att vår bank som skulle faxa alla våra papper vidare till "de som bestämmer" inte har gjort det, eller så har något annat gått fel på vägen, för papperna har inte kommit fram... Gaaaahhh!!! Här går vi och väntar (det skulle ta 5-10 dagar att få besked) och nu har det gått över en månad... Lite frustrerande.

 

Vårt favorithus, som någon har budat på ligger fortfarande ute på Internet och man kan ännu lägga ett bud... men tack vare (!) bankens miss kan vi inte göra något just nu... mer än att springa runt på en massa visningar.

 

Hoppas de hör av sig i morgon, annars ska de få på moppo... :o/

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh så frustrerande!! Hoppas det ordnar sig snart!!

2010-05-24 @ 13:01:46
URL: http://morsansvardag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0